Zrobiłem wczoraj pierwszą wpłatę ze Skrill i wyskoczyła mi opłata 12$ przy wpłacie 400$.
Wiecie dlaczego? Czy to norma teraz.
Od wczoraj nie mogę zrobić depozytu ze Skrilla. Też ktoś ma podobny problem?
Taki komunikat mi się pojawia:

a jak wplacales na skrilla? niektorych pieniedzy nie mozna przeznaczyc na hazard.
Wplac blikiem najtaniej wychodzi
Na Skrilla, to ja tylko raz wpłacałem jak zakładałem konto kilka lat temu. GG coś zjebał po wczorajszej aktualizacji, bo nie tylko mnie problem dotyczy. W temacie Ocean Rewards DeeJay90 też napisał nie może wpłacić.
Dobrze by było jakby więcej osób sprawdziło, czy mogą zasilić GG Skrillem.
GGPoker Polska
@GGPokerPolska
Zgłaszacie problemy z wpłatami via Skrill i Neteller.
Zdajemy sobie z nich sprawę i pracujemy nad ich rozwiązaniem. Aktualnie zachęcamy do korzystania z innych metod depozytowych.
https://twitter.com/GGPokerPolska/status/2017704662749622445?s=20
Napisałem do gg to mi odpisali, że dziś powinno być ok. I , że polecają wpłacić przez inny portfel. No to przelałem na netteler i jest to samo... Oby naprawili
A tak poza tematem. Mam skrill w euro i netteler w dolarach. Czyli bardziej opłaca się przelewac z netka na gg czy to bez roznicy?
jest tam opcja w gg zmiany waluty wyplaty na euro, ja tak wyplacam bo mi skrill z usd na euro zmienil dawno temu
a wplaca sie najlepiej z plnow blikiem najlepiej wychodzi nie ma prowizji
Jak skrill zmienił z USD na Euro? Miałeś w dolarach a zmnielili na euro? To moze mi zmnienia z euro na dolary?
musialbys zamknac to konto i otworzyc w usd , ja o to nie prosilem sami zmienili kiedys jakas akcja byla, ze wszystkim zmieniali. albo moze i sam chcialem bo do bukow bardziej euro bylo potrzebne nie pamietam
W niedzielę rano gościu z GG mi napisał, że do 48h będzie działał skrill. Do teraz cisza....
Napisane przez nobolandia
A Luxon? Dobry to portfel? Ktoś korzysta?
wszystkie te e wallety uja warte są nigdy nie wiesz kiedy bedą chcieli weryfikacji środków do tego wysokie prowizje mają lepsze usdt albo usdc