Skip to forum
12 z rzędu przegran...

Notifications
Clear all

12 z rzędu przegranych AA

13 Posts
10 Users
44 Reactions
3,494 Views
buchal

Siema!
Nie bardzo wiem gdzie zapytać, z mindsetem wszystko w porządku, pierwsze 5-6 było ciężko, teraz już się z tego śmieje a nawet wymyśliłem, że może 12 przegranych AA z rzędu (allin pre lub post) to byłby jakiś rekord Guinessa czy coś w tym stylu, jak sądzicie? Może mógłbym poprosić GG o jakieś zaświadczenie czy cuś. :f_biggrin:

Gram 15 lat na plus, przeżyłem okresy straszliwego j...nia, ale ta seria jest dla mnie wyjątkowa, doświadczyliście/słyszeliście o czymś takim?

Reply
12 replies

Doświadczyliśmy. :(

Reply
klz03

Problemem nie jest przegranie X razy pod rząd AA. Problem jest zwracanie na to uwagi i liczenie tego :). Pozdro

Reply
buchal

Jak już wspomniałem nie jest problemem, tylko ciekawostką. Coś jakby dostać pokera w dwóch rozdaniach z rzędu - na pewno zwróciłbyś uwagę i zapamiętał? :f_drink:

Ciekawi mnie po prostu czy ktoś może do mnie wystartować (respekt 7bekon7!). :f_biggrin:
Update: niestety w nocy seria poszła w p...u i już tylko 14 z 16-tu (shortdeck). :f_cry:

Reply
Ar3cki

A ile z tych 12 było post?

Reply
HerrKoyot

Napisane przez buchal
(shortdeck). :f_cry:
xD

Reply
imgoingtomirage

:f_biggrin:

Reply
Gomez224

To nie graj w shortdeck :P

Reply
bigabing123

Napisane przez buchal

Gram 15 lat na plus, przeżyłem okresy straszliwego j...nia, ale ta seria jest dla mnie wyjątkowa, doświadczyliście/słyszeliście o czymś takim?

ja przez ostatnie dwa lata jestem 50BI under EV , także ten tego co do okresu j.....bania ,to cóż może trwać długo, ja już nie zwracam na to uwagi, także skup się na solidnej gierce i jak to bekon mawia "nic nas nie powstrzyma" :f_thumbsup:

Reply

Otóż to!! :f_thumbsup:

Reply
MateQC

Napisane przez 7bekon7
Otóż to!! :f_thumbsup:

Bekon kurde zostaniesz legendą na tym pokerstratedżi. Już Cie ludzie cytują 😀

Reply
buchal

Napisane przez Ar3cki
A ile z tych 12 było post?

Nie pamiętam, ale dla mojego rekordu Guinnessa to nie ma chyba znaczenia? :f_biggrin:

Napisane przez Gomez224
To nie graj w shortdeck :P Dlaczego? Bardzo dochodowa gra. :f_cool:

Reply
qrchuck

czyli nie miales 12 ... ja asami jednego dnia dostalem w pysk preflop 3 razy w jednej sesji bardziej nie moglem zniesc ukladow ze slabszymi kartami na river, gdzie wpadaly wyzsze kolore czy strity. asiory przeciez tylko parka.

Reply