Przejdź do forum
Deepstack na zoomie

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Deepstack na zoomie

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
494 Wyświetlenia
kazah00

Witam serdecznie

zastanawiałem się czy to wrzucić mindset czy na nl ale wydaje mi się że to jest miejsce na tego typu temat, chodzi mi o to jak podchodzicie do deep stackow w nl, mam taki problem że od momentu tak 500 bb zaczynam mocno nitować vs inne deepy i napszykład rozgrywając qq gram z byt pasywnie a niejdkrotnie zrzucam po pushu od przeciwnika za jakies 400bb, jak wy do tego podchodzicie

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
gaijin69

Napisane przez kazah00
Witam serdecznie

zastanawiałem się czy to wrzucić mindset czy na nl ale wydaje mi się że to jest miejsce na tego typu temat, chodzi mi o to jak podchodzicie do deep stackow w nl, mam taki problem że od momentu tak 500 bb zaczynam mocno nitować vs inne deepy i napszykład rozgrywając qq gram z byt pasywnie a niejdkrotnie zrzucam po pushu od przeciwnika za jakies 400bb, jak wy do tego podchodzicie

Heh, do shove'a za 400bb, ja zrzucam KK :truestory:

A o tym jak grać na deepach można by napisać książkę. Ogólnie pozycja to power i można o wiele więcej callować pre, bo 500bb deep można robić niesamowite rzeczy postflop i raczej mało kto będzie w stanie wytrzymać ciśnienie, bo jeśli ktoś ma rolla, żeby stracić lekko 5BI, to grałby pewnie wyżej.

Odpowiedz
Cytat
grzel

Nie ma nic piekniejszego niz gra na deepach poker do 100 bb jest duzo mniej ekscytujacy nie oplaca sie rozgrywanie malych parek pod sety w 3 bet potach nie masz tak wielkiej sily blefu ... na depach mozesz duzo blefowac spr spekulacyjne rece cala gra jest zupelnie inna .. ogolnie uwielbiam gra na depach z pozycja:)

Odpowiedz
Cytat