pytanie do graczy cash games; ile najwiecej dni pod rzad zaliczyliscie pod kreska?/ ile BI polecieliscie w dol,? Postujcie tu swoje rekordy
probujmy sie przezwyczaic do swingow
możne nie cash ale teraz poleciało mi po psychice zaliczyłem 60BI na stt turbo i jeszcze sie nie odbijam
5 miesięcy b/e. 200BI na jednym limicie po czym 200BI na drugim (niższym) limicie. 6maxy HT pozdrawia.
Możemy już zamknąć ten temat?
znam takich którzy całe życie pod kreską ![]()
polecam przetestować światopogląd pt swingi nie istnieją, gramy jedną wielką sesje, a dołki to tylko motywacja do poprawienia gry.
a tak stricte w temacie to dużo tu było imponujących wykresów pod kreskę, nie rzucił mi się w oczy żaden wykres z milionem rozdań lub więcej, gdzie widząc na takim dużym wykresie dołek, można ocenić czy to swing czy to gracz, też nie do końca wiadomo czy nie miał gorszych dni.
Na takich większych wykresach (ponad 1M h) graczy z winratem minimum 5bb/100 widywałem 200k okresy be, albo 100k na -50BI. jw, czy to swing czy gorsza gra nie wie czasem nawet sam twórca wykresu. :fdrink
'a dołki to tylko motywacja do poprawienia gry.'
to prawda, najczesciej zagladam na pokerstrategy jak mam downswing
Napisane przez Inffi
NL10 w tydzien 15BI.
ZOOM pozdrawia
:challenge
kiedys na nl10 miałem w jeden dzien down 20bi i upa na 35bi i to wlasnie rekord były. ofc nie w ten sam dzień
Jak o be chodzi to więcej niż 1,5 miecha nie miałem
W 2 tygodnie zarobiłem dwie torby na dobry hajs a i tak wyszedlem na swoje w późniejszym okresie.
Loose agressive all the time!
Napisane przez blelol
Napisane przez goDrut
2 dni pod rząd na minus zdarzają się rzadko.
potwierdzam !
![]()
ostatnio to rzadko się zdarza ale dzień na plus
![]()
Paszcze krokodyla miewam podobne, tylko nachylenie zwykle gorsze.
(wykres by - joeri)