Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

downswing

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
823 Wyświetlenia
dimateo01

20 bi pod lina ev plus masa ochydnych coolerow po 170k rekach - ciekawa wariancja aczkolwiek mega wkurwiajaca Nie wiem czy juz robic dluzsza przerwe czy liczyc na odbicie,.
Do kazdej kolejnej sesji podchodze jak po kolejne lanie a w kazdej 3betowanej przeze mnie puli widze u villaina sety XD.

pozdrowienia z zooma

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
EmiyaKiritsugu

EE, nie masz co się przejmować. Ja ostatnio w 30k rąk poleciałem 30buyinów pod EV i dziwili się, że mocno wziąłem to do siebie. Wyluzuj i graj dalej swoje a w końcu przyjdzie 'normalność'

Odpowiedz
Cytat

Do kazdej kolejnej sesji podchodze jak po kolejne lanie a w kazdej 3betowanej przeze mnie puli widze u villaina sety XD.

zrób miech przerwy

Odpowiedz
Cytat
ilidek
Donikk

Popracuj nad grą ;).

Odpowiedz
Cytat
dimateo01

Napisane przez ilidek
usuńcie posta

la la la nie usuwajcie posta, chce porozmawiac o moim downswingu :D

up: duzo pracuje w ostatnim czasie wlasnie z tego powodu, ogladam filmy, wklejam rozdania do oceny. co nas nie zabije to wzmocni nie?
z tym ze troche juz jestem tym swingiem zmeczony i chyba potrzebuje przerwy zeby odzyskac winner mentality bo jak narazie do kazdej kolejnej sesji jestem nastawiony negatywnie. Wiem ze potrafie wygrywac na swoim limicie, co do swoich umiejetnosci vs przeciwnikow nie mam watpliwosci. Jednak wiara w sukces i pozytywne nastawienie imo jest w pokerze rownie wazne. Co z tego ze wariancja (podobno) w long runie odda.

Odpowiedz
Cytat
Dagryl

Mozesz sprobowac zejsc limit nizej, zeby zlapac oddech.

Odpowiedz
Cytat
dimateo01

nie potrafilbym grac teraz na nizszym limicie, zabrakloby mi motywacji, to nie jest kwestia BRM bo roll dalej pod limit jest chodzi tu bardziej o psyche, tak jakbym z przegrywania zrobil sobie nawyk, przy kazdym allinie widze suck outy xD zaznaczylem nawet opcje run it twice, ale dalej rucha. ostatnio nawet zobaczylem 2 razy A na riverze z KK po tym jak mi koles shipnal AJ na blindach :facepalm: myslalem ze wystrzele przez komin

Odpowiedz
Cytat

powiem Ci , że miałem podobnie trzymając QQ w ręce koleś ma 2 outy na river widziałem spadającego bad beata również z innymi rozdaniami gdzie miałem 85 % i faktycznie spadały bad beaty odpoczynek Ci dobrze zrobi ;) wróci motywacja i głód do gry i będzie lepiej nie warto grać bo masz duże szansę na ztorbienie przy takim myśleniu ;)

Odpowiedz
Cytat
Jatzek3

Jak masz DS to nie graj na Tilcie(w sensie bez A game) to tylko pogorszy twój downswing i jescze bardziej odechce Ci się gry. Wpadnij na forum oceny rąk. Obejrzyj sobie jakiś filmik, wyjdź na spacer.

Wyluzuj się zamiast cały czas się stresować, przerwa od pokera jest dla mnie co jakiś czas potrzebna, bo gra jest obciążająca psychicznie.

To czy jesteś na DS to też jest relatywna sprawa i zależy to tylko o0d postrzegania przez Ciebie Twoich umiejętności itd.

Odpowiedz
Cytat