Będę prowadził dziennik, w którym prócz opisu dni będą także rzeczy mające pomóc mi z psychiką co przełoży mi się na mindset. Chciałbym wiedzieć jakie jakie programy polecacie do prowadzenia dziennika. A także jeśli ktoś prowadzi swój dziennik jak to wpłynęło na jego mindset i ogólne zadowolenie i satysfakcje z pokera jak i z życia.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Mindset
4
Użytkownicy
0
Reakcje
3,236
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
Hejka,
Zacząłem prowadzić dziennik parę dni temu. Wg. mnie nie ma to jak zwykły, papierowy zeszyt. Mój jest nawet trochę zbyt zwykły, wolałbym jakiś wybajerzony ale i tak jest ok;). Ewentualnie Evernote, OneNote lub Efficient Diary.
Pozdrawiam.
ja tez prowadze zeszyt, papier ma na mnie wiekszy wpływ niz plik. wpisow nie robie wg daty, tylko gdy mam jakas mysl/wniosek/to notuje apropo wszystkiego okolopokerowego. polecam na 1 stronie porzadnie rozpisac cele/powody/plan/przeszkody/korzysci gry. czytam przed kazda sesja. i afirmacje
Stosuje Efficient Diary już. Humor, siły, motywacja, a do treningów będę stosował notes. Tak bym miał wszystko to co zrobie odnośnie mojej aktywności było na papierze :).