Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dziennik

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
3,236 Wyświetlenia
xTcWarMaster

Będę prowadził dziennik, w którym prócz opisu dni będą także rzeczy mające pomóc mi z psychiką co przełoży mi się na mindset. Chciałbym wiedzieć jakie jakie programy polecacie do prowadzenia dziennika. A także jeśli ktoś prowadzi swój dziennik jak to wpłynęło na jego mindset i ogólne zadowolenie i satysfakcje z pokera jak i z życia.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Hejka,

Zacząłem prowadzić dziennik parę dni temu. Wg. mnie nie ma to jak zwykły, papierowy zeszyt. Mój jest nawet trochę zbyt zwykły, wolałbym jakiś wybajerzony ale i tak jest ok;). Ewentualnie Evernote, OneNote lub Efficient Diary.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

ja tez prowadze zeszyt, papier ma na mnie wiekszy wpływ niz plik. wpisow nie robie wg daty, tylko gdy mam jakas mysl/wniosek/to notuje apropo wszystkiego okolopokerowego. polecam na 1 stronie porzadnie rozpisac cele/powody/plan/przeszkody/korzysci gry. czytam przed kazda sesja. i afirmacje

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster

Stosuje Efficient Diary już. Humor, siły, motywacja, a do treningów będę stosował notes. Tak bym miał wszystko to co zrobie odnośnie mojej aktywności było na papierze :).

Odpowiedz
Cytat