Skip to forum
(Nie)Poważny proble...

Notifications
Clear all

(Nie)Poważny problem

7 Posts
5 Users
2 Reactions
3,818 Views
Michauek90

Siemka :) Od kilku dni mam poważny problem ze "zmuszeniem" się do gry.
Gram tylko kilka rozdań (card hunt) i koniec (jakies 300 do 400, zależy jak szybko wykonam zadanie).
Co dziwniejsze, nie jest to spowodowane stratami, bo takich akurat nie ma.
Po prostu jakoś przestało mi się chcieć, a wydaje mi się że nie powinno tak być skoro wpłaciłem 40$ jakieś 2 tyg temu, grałem sobie NL10 Zoom, zrobiłem kilka małych wypłat a obecnie roll jest na wysokości 300$.

Kompletnie nie wiem jak mam się zmusić do gry, na logike, udaje mi się to( fart/nie fart, nie wiem) a mimo wszystko jakoś mnie to przestało kręcić...

Jakieś pomysły, jak zaciągnąć się przed komputer :)? Bo robienie tego jakoś mega na siłe może obniżyć jakość.

No klapa...

:why:

Reply
6 replies
drwlodson

na początek proponuję małą przerwę od gry i potem reewaluację, czy nadal ci się nie chce ;)

Reply
venatici

Z cyklu nie znam się to się wypowiem.

Dość szybko zrobiłeś te 300USD z początkowych 40, więc może to po prostu podswiadony strach przed przegrzaniem tego profitu?

Reply
Michauek90

No właśnie nie jest to strach. Sytuacje finansową mam nie najgorszą :) Więc nie boje się jakoś straty 40$ (bo tak na to patrzę).
Tak sobie pomyślałem że problem może polegać na tym że przechodziło mi kilka razy przez głowę zaangażowanie się w pokera na poważnie, chyba nie jestem pewien czy jestem na tyle dobrym graczem żeby się temu poświęcić...

Ehhh, ide na siłownie, może coś wymyślę :)

(Dalej czekam na wskazówki Panowie :) )

:pcuser:

Dzisiaj udało się trochę więcej rozegrać ( a raczej byłem do tego zmuszony przez card hunt).

Profit z gry 60$ + jakieś 2,7$ z rakeback. a mimo to, przestałem czuć fun z gry.

Reply
MWaler

Jeżeli musisz zmuszać się by zarabiać pieniądze to nie wróży dobrze :f_frown:

Proponuje sobie zorganizować plan, kolega używa fajnego programu możesz go TU ściągnąć. Planuj i realizuj swoje postanowienia !

Reply
Michauek90

W zasadzie to mi nie pomogliście, ale dziękuję wszystkim za chęci :) znalazłem rozwiązanie problemu :)
Więc, widzimy się przy stołach :)!:f_drink:

Reply
Shippendales

Miałem kiedyś bardzo podobny problem, naparzałem cashe ale z czasem przestawało mnie to bawić i dość długo męczyłem się z tym problemem, u mnie było to spowodowane tym, że tak naprawdę z serca byłem mtt-owcem, ale wariancja mnie przerażała no i prawdziwy grind wymaga solidnej dedykacji, no a cashe odpalasz i wyłączasz kiedy chcesz. Teraz gram głównie mtt, nie pogardzę jednak od czasu do czasu dobrym cashem, no i obydwie wariancje sprawiają mi teraz duży fun.

Reply