Skip to forum
od kasjera do poker...

Notifications
Clear all

od kasjera do pokera

12 Posts
12 Users
9 Reactions
3,587 Views

Witam,
Moim głównym tematem będzie moja historia. Chciałbym, abyście spojrzeli na świat i pokera z mojej perspektywy.
Dwa lata temu, byłem na etacie w jednej z najpopularniejszych sieci marketów w Polsce. Pracowałem tam ciężko, a wypłata była tak niska że rozchodziła się w kilka godzin po odebraniu i tak miesiąc w miesiąc. Człowiek w takiej sytuacji zaczyna się czuć jak niewolnik, jednak jest to złudzenie bo przecież byłem młody i nikt mi tam pracować nie kazał. Wtedy czułem się tak źle, że postanowiłem zmienić swoje życie. Grałem w pokera po pracy i postanowiłem przyjrzeć mu się bardziej. Codziennie czytałem książki, rozwijałem się analizując sporo sytuacji na stołach, tworzyłem własne tabelki, poszerzałem wiedze ogólną. Tak byłem tym pochłonięty, że jak pewnego dnia wyslali mnie za kase, to wyjąłem z niej wszystkie drobne i kilka setek i zacząłem udawać, że jestem na stole " highstackes poker night". Ubrałem kaptur i okulary i kiedy podszedł klient z zakupami, powiedziałem do niego IM ALL IN. Ibzacząłem w rakim stanie kasować jego produkty. Druga sytuacja jak byłem wykładać konserwy to tak samo poukładałem je w stylu żetonowym. Miesiąc temu złożyłem wypowiedzenie i dziś dorabiam paski do zegarków i klikam w poker na wirtualne żetony. Z 1000 zrobiłem 20000. Myślę, że przejde niedługo na prawdziwe pieniądze i z 100 zrobie ok. 5000 w miesiąc. Pozdro

Reply
11 replies
sphinx100

.

Reply
Bolexx

Jebać biedę ! Powodzenia mistrzu! :f_drink:

Reply
Piotrek2345

Wszystko fajne tylko wirtualne żetony to nie prawdziwe pieniądze

Reply
chriskwns

Fajny post, tylko nie powinieneś z nim czasem zaczekać do ... 1-go kwietnia ?

Reply
rockGH

O k%^$^&, nie wiedzialem, że mam brata :banana:

Reply
Woocash
Misugi14

Słabo. To już na onecie lepiej trollują.

Reply
orb1teq

następny Greenstein na play money !

Reply
Varrancomando

Gdyby wszyscy zaczęli grać w pokera świat stałby się lepszym miejscem :truestory:

Reply
Forfiter88

Przyklejcie ten temat. Czesto bede do niego wracał w złe dni.:gl:

Reply
PatrykG

Ja tez pracowalem w markiecie.. pol wyplaty przetanczylem w "afterdarku" jak ktos zna ^^

Reply