Przejdź do forum
organizacja czasu -...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

organizacja czasu - program

16 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,104 Wyświetlenia
Karolp512

Witam, macie jakiś godny polecenia organizator zadań? W sumie zależy mi na tym, aby był darmowy i abym mógł sobie kategoryzować zadania odpowiednimi kolorami ;)

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
boxer82

ja korzystam z any do na komórke i jednocześnie na stronie internetowej
Możesz sobie podzielic zadania na grupy . ja mam osobisiste i praca (pewnie mozna wiecej )
fajne w tym programie jest to że współpracuje z kontem i kalendarzem google.
Fajne jest to że codzinnie o 9:00 rano uruchamia sie program na komorcei prosi o zaplanowanie dnia. Na mnie to działa motywująco bo jak trzeci dzień przypomina mi o wykonaniu zadania A to w końcu je wykonam

https://web.any.do/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo&hl=pl
Ne ma on opcji oznaczanie zadania kolorami

Jak chcesz coś z kolorami to proponuje program google keep na komórke i web albo program evernote

Odpowiedz
Cytat
spajson

Również polecam any.do choć ostatnio trochę mi się znudził. Generalnie daje radę

Odpowiedz
Cytat
kloose

todoist

Odpowiedz
Cytat

todoist jest płatny.bo inaczej nie można robić fajnych rzeczy i nie dostajemy powiadomień.

Ja polecam zwykły podręczny terminarz

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Też testuję różne tego typu aplikacje i ostatnio zacząłem używać Wunderlist - całkiem fajny, sprawdź sobie. :f_wink:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Crimson
Też ostatnio testuję różne tego typu aplikacje i ostatnio zacząłem używać Wunderlist - całkiem fajny, sprawdź sobie. :f_wink:

jest w wunderlist synchronizacja z google kalendarzem?

Odpowiedz
Cytat
Crimson

BartoszCoyote, nie mam pojęcia, bo używam go dopiero od niedawna i nie przetestowałem jeszcze wszystkich funkcji.

Odpowiedz
Cytat

tak jak @kloose napisal todoist IMO najlepszy

Odpowiedz
Cytat
evog

Bardzo podoba mi się todoist, chyba wykupię sobie :f_grin:. Ja lubię czasami za coś takiego zapłacić, wtedy ciężko przestać z tego korzystać. Na pewno się zwróci :f_thumbsup:

Na razie wyrobiłem sobie darmowy miesiąc premium. Musiałem wykonać 5 prostych zadań.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

No to też biorę się do testowania todoist, skoro tyle osób poleca. :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Mnie todoist nie wciągnał. Na razie miksuje any.do, google calendar, bussines calendar i evernote. Przydałoby się jedno kompletne narzędzie.

Odpowiedz
Cytat

ale w todoist powiadomienia sms i email sa tylko na koncie premium ?

Odpowiedz
Cytat
Karolp512

Generalnie z tego co patrzyłem to "todoist" podszedł mi bardziej niż any.do i pewnie go w przyszłości kupię. Obecnie sprawdzałem Draco Organizer3 i też całkiem przyjemny program, ale raczej nie ma go na smartfony z androidem - w to się nie zagłębiałem :)

Odpowiedz
Cytat

Ciekawym programem (w dodatku polskim) jest Nozbe. Jak ktoś szuka alternatyw to warto obczaić.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Trzeba przyznać, że todoist bardzo ładnie wygląda, do tego ma fajnie działający addon do firefoxa - po kliknięciu w ikonkę, lista zadań wysuwa się jako boczny panel. Bardzo wygodnie. :truestory:

Odpowiedz
Cytat