Witam, macie jakiś godny polecenia organizator zadań? W sumie zależy mi na tym, aby był darmowy i abym mógł sobie kategoryzować zadania odpowiednimi kolorami
ja korzystam z any do na komórke i jednocześnie na stronie internetowej
Możesz sobie podzielic zadania na grupy . ja mam osobisiste i praca (pewnie mozna wiecej )
fajne w tym programie jest to że współpracuje z kontem i kalendarzem google.
Fajne jest to że codzinnie o 9:00 rano uruchamia sie program na komorcei prosi o zaplanowanie dnia. Na mnie to działa motywująco bo jak trzeci dzień przypomina mi o wykonaniu zadania A to w końcu je wykonam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo&hl=pl
Ne ma on opcji oznaczanie zadania kolorami
Jak chcesz coś z kolorami to proponuje program google keep na komórke i web albo program evernote
todoist jest płatny.bo inaczej nie można robić fajnych rzeczy i nie dostajemy powiadomień.
Ja polecam zwykły podręczny terminarz
Też testuję różne tego typu aplikacje i ostatnio zacząłem używać Wunderlist - całkiem fajny, sprawdź sobie.
Napisane przez Crimson
Też ostatnio testuję różne tego typu aplikacje i ostatnio zacząłem używać Wunderlist - całkiem fajny, sprawdź sobie.![]()
jest w wunderlist synchronizacja z google kalendarzem?
BartoszCoyote, nie mam pojęcia, bo używam go dopiero od niedawna i nie przetestowałem jeszcze wszystkich funkcji.
Bardzo podoba mi się todoist, chyba wykupię sobie :f_grin:. Ja lubię czasami za coś takiego zapłacić, wtedy ciężko przestać z tego korzystać. Na pewno się zwróci ![]()
Na razie wyrobiłem sobie darmowy miesiąc premium. Musiałem wykonać 5 prostych zadań.
Mnie todoist nie wciągnał. Na razie miksuje any.do, google calendar, bussines calendar i evernote. Przydałoby się jedno kompletne narzędzie.
Generalnie z tego co patrzyłem to "todoist" podszedł mi bardziej niż any.do i pewnie go w przyszłości kupię. Obecnie sprawdzałem Draco Organizer3 i też całkiem przyjemny program, ale raczej nie ma go na smartfony z androidem - w to się nie zagłębiałem
Ciekawym programem (w dodatku polskim) jest Nozbe. Jak ktoś szuka alternatyw to warto obczaić.
Pozdrawiam.
Trzeba przyznać, że todoist bardzo ładnie wygląda, do tego ma fajnie działający addon do firefoxa - po kliknięciu w ikonkę, lista zadań wysuwa się jako boczny panel. Bardzo wygodnie.