Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przeprosiny

46 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
5,961 Wyświetlenia
rootpl

Witam.

Chciałem przeprosić użytkownika, z którym wczoraj grałem na p* przy stolikach NL5 SH za nazwanie go fiszkiem, nie powinienem był nawet tak o Tobie pomyśleć.
Nie wiem czy masz konto tutaj czy nie, ale czuję potrzebę przeproszenia, to, że nazwałem Cię jak nazwałem jest tylko i wyłącznie moim problemem, nic z zewnątrz nie powinno mieć wpływu na moje emocje, obiecuję, że popracuję nad tym.
Wczoraj z wieczora podczas analizy dnia nie dawało mi to spokoju.
Jeszcze raz przepraszam i życzę powodzenia w pokonywaniu limitów i życiu osobistym.
Pozdro !

PS : oddawaj moje 5$ =) hehe joke
Jeszcze raz powodzenia !

Odpowiedz
Cytat
45 odpowiedzi

Tylko za "fisha" przepraszasz? W takim razie ja chyba musze wysylac listy z dolaczonymi prezentami w imie przeprosin, za to jak ja nazywam swoich przeciwnikow :P

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

:ayfkm: U mnie niestety tez ten nawyk istnieje i na fishkach sie nie konczy :( Pozniej mam wyrzuty sumienia.

Odpowiedz
Cytat

Cichy grzmot, ale jak juz przy...bie to nie ma co zbierac ;D

Odpowiedz
Cytat
rootpl

Kiedyś było gorzej, wyzywałem od śmierci haha, pisałem, że jestem wizard i że ogólnie mają już prze*ebane bo po sesji będę czary odprawiał :D :D

Napisałem do p* o blokadę czatu, zablokowali, wczoraj napisałem o odblokowanie i widzę postępy nie licząc tego pojedynczego przypadku.

Takie wyzywanie ludzi, źle wpływa na moją grę, nie mam i tak wpływu na to, że dostałem taką, a nie inną kartę na river, więc po co się denerwować i psuć sobie zdrowie ?

Dzisiaj już było mega dobrze.
Chwaliłem przeciwników za coolery, magic rivery itp. od razu człowiek lepiej się czuje, nie tiltuje, zero negatywnych emocji, polecam !

Odpowiedz
Cytat

A nie wystarczy odpalić↓ sobie table ninja i ustawić refreshowania info tab? :>
Masz z głowy chat, a i pożyteczne info cały czas :P

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

Po co cokolwiek wypisywac? Co Wam to daje? Macie z tego jakies korzysci? Nie lepiej sie skupic na własnej grze? Zapomniec o bad beacie czy coolerze i jechac dalej? Myslicie o tym ile Wy sprzedajecie coolerów czy suckotów?

btw. rootpl ładny gest z Twojej strony :)

Powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
repoorTer

ja ostatnio uslyszalem

:(

Odpowiedz
Cytat
rootpl

Napisane przez plushack
A nie wystarczy odpalić↓ sobie table ninja i ustawić refreshowania info tab? :>
Masz z głowy chat, a i pożyteczne info cały czas :P

jak to zrobić ?
dokładnie doncamilloskate, czasami potrzeba czasu, żeby to zrozumieć :)

Odpowiedz
Cytat

He, niezły gest :f_thumbsup:
Ja kiedyś grałem jakiś mały turniej(nie pamietam dokladnie co to było) i w pewnym momencie sprawdziłem gościa ktory robił 10 raz pod rzad all in majac KQ, on pokazał jakies gowno no i oczywiscie trafil fulla. Nie wytrzymałem i napisałem na czacie:
you fuckin russian donk(bo gracz był z Rosji) po 3 sekundach czat zapełnił się smutnymi buzkami, zlamanymi sercami itd. okazało sie ze grałem z 6 rosjanami, ukraincem i białorusinem...

Odpowiedz
Cytat
rootpl

Ahahaha :D :D

Widzisz... to jest przykład, że emo też grają w pokera i lepiej ich nie obrażać bo jeszcze będziemy mieli nieświadomie kogoś na sumieniu.

Odpowiedz
Cytat
repoorTer

Equity  Wygrana  Podział
MP2    61.46%   60.43%    1.02% { KQo }
MP3    38.54%   37.52%    1.02% { przypadkowy }

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox

Napisane przez rootpl
Witam.

Chciałem przeprosić użytkownika, z którym wczoraj grałem na p* przy stolikach NL5 SH za nazwanie go fiszkiem, nie powinienem był nawet tak o Tobie pomyśleć.
Nie wiem czy masz konto tutaj czy nie, ale czuję potrzebę przeproszenia, to, że nazwałem Cię jak nazwałem jest tylko i wyłącznie moim problemem, nic z zewnątrz nie powinno mieć wpływu na moje emocje, obiecuję, że popracuję nad tym.
Wczoraj z wieczora podczas analizy dnia nie dawało mi to spokoju.
Jeszcze raz przepraszam i życzę powodzenia w pokonywaniu limitów i życiu osobistym.
Pozdro !

PS : oddawaj moje 5$ =) hehe joke
Jeszcze raz powodzenia !

Pomyśl tak, dla regularsa z nl400 to ty jesteś fiszem. W takim razie jak powiesz graczowi z nl5 że jest fiszem to nic złego. Fisz może mówić drugiemu fiszowi że jest fiszem, to jakby mówił że są rodziną! Tak na prawde to gracz którego przepraszasz mógł się poczuć wyróżniony.

Odpowiedz
Cytat

Ze skrajności w skrajność.

Odpowiedz
Cytat
xaspectx

Podziwiam korzystających z czata w czasie gry :D

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24

Napisane przez trooperos
ja ostatnio uslyszalem

:(

A sam to co wypisujesz na chacie?

To że mam w avatarze emblemat jednego z polskich klubów to nie powód żeby walić na chacie : "Jeb** + [nazwa tego klubu]+ Jeb**" :D

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

Ja to wysyłam buziaki zawsze :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Lookbehind

złamane serce im wysylaj

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

Mi jakis klient napisal cos w stylu your mother is a bitch, she must die. Jak bede na kompie to poszukam screena. w kazdym badz razie nie zdazylo mi sie wdawac w dyskusje, a poza tym wywoluje to usmiech na twarzy i na pewno ma lepszy niz gorszy wplyw na gre:)

Odpowiedz
Cytat
karakuliambro

Ja gram na zoomie i problemu czatu nie ma.
Sam zresztą od dawna nic nie piszę, bo to bez sensu jest. Trzeba analizować karty, a nie głupie teksty.

Odpowiedz
Cytat