Nie wiem jak dokladnie okreslic ten problem, wiec nazwa tematu totalnie z dupy. Gram zoom NL10 FR. Grajac 2 stoly mam bardzo dobry winrate, ale oczywiscie volume placze. Grajac 4 stoliki robie sie strasznie spiacy i gram totalnie z automatu. Pewnie bedzie to spowodowane wielkoscia stolow. Ktos wie co mozna na to poradzic ?
Napisane przez zajcur
Nie wiem jak dokladnie okreslic ten problem, wiec nazwa tematu totalnie z dupy. Gram zoom NL10 FR. Grajac 2 stoly mam bardzo dobry winrate, ale oczywiscie volume placze. Grajac 4 stoliki robie sie strasznie spiacy i gram totalnie z automatu. Pewnie bedzie to spowodowane wielkoscia stolow. Ktos wie co mozna na to poradzic ?
raczej iloscia
tak jak kerieone napisal, sprobuj 3 stoliki? ewentualnie 2 zoomy + kilka normal
na 3 stolach to samo. Cos w glowie mam poprzestawiane i przy malej czcionce nie moge grac
Ustawilem sobie monitor metr blizej i jakos mi sie gra od tych 30 minut w miare.
Hej zajcur,
w pokerze online grunt to jak najprostszy dostęp do wielu informacji naraz. Jeśli grasz full ring na 4 stołach na małym monitorze, dostęp jest trudniejszy bo musisz wytężać wzrok/skupiać się bardziej i męczysz się szybciej. Zwłaszcza na FR, gdzie wszystko jest bardziej 'naćkane'. Rozwiązaniem jest albo dalsza gra na 2 stoły albo kupno większego monitora i rozciągnięcie sobie tych stolików żeby widok był wygodny ;).
Pozdrawiam.
Mam 22.5, wiec jakis mega maly ten monitor nie jest ;D Mimo to roznica wielkosci stolow miedzy graniem 2 a 4 jest ogromna
Napisane przez jarekhell1
Kablem HDMI pod telewizor, chyba ze masz Rubina z 1972 roku![]()
wynajmuje mieszkanko, wiec nie mam tv
![]()
Nie chodzilo o rozmiar stolow. Generalnie od 5 dni chodze spac w okolicach 2 w nocy i wstaje w okolicach 11. Dodatkowo znalazlem fajna playliste na youtubie i gra mi sie duzo lepiej. Srednio dziennie gram 2kh, bo czesto mam wlaczone stoly na sitoucie i przegladam neta ( mam nadzieje, ze to tez uda mi sie zwalczyc )