Skip to forum
Temperament a tilt....

Notifications
Clear all

Temperament a tilt...

12 Posts
8 Users
13 Reactions
3,691 Views
gorskey

Siemka mam do wszystkich ogromną prośbę.
Moja dziewczyna pisze obecnie prace magisterska o temacie: Związek temperamentu ze zjawiskiem
tiltu występującego u zawodowych pokerzystów online!!!
W związku z tym proszę wszystkich serdecznie o pomoc w uzupełnieniu następujacych 2 kwestionariuszy :
1. Kwestionariusz temperamentu PTS - jest to standaryzowany test, używany przez psychologów do określenia cech temperamentalnych człowieka:
https://drive.google.com/open?id=1oqmRfTx-4hhMfqNIDL1uEcDDC5NVvigk6daY-UQvVkE
2. Test który pomoże określić rodzaj tiltu jaki dominuje u nas najbardziej:
https://drive.google.com/open?id=1DZAiKh_Bfq9Up8nSptldUKOjcoYWVuvBPUvOfoGSIls
Oba testy zajmuja po mniej więcej 5 min.
Każdemu kto uzupełni kwestionariusz wyślę symbolicznego 1$ na starsach oraz wyniki testu z temperamentu - dowiecie sie czy jesteście flegmatykami, sangwinikami itd oraz jak radzicie sobie w sytuacjach stresowych i zaskakujących.
Proszę o pomoc, z góry dzięki !

Reply
11 replies
vandervelde12

Poszło ode mnie. Pewnie wyjdę na psychola :why:

Reply
skajlacz

Poszło. Czekam na wyniki, 1$ zachowaj na piwko. :f_thumbsup:

Reply
allinntopsad

poszło trochę przydługi ten 1szy test ale dałem radę

Reply
gorskey

Wyślijcie mi nicki na starsach na priv to wysle dziękczynnie po 1$, wyniki moge podac jutro na priv lub na @

Reply
LukeKazik

Poszło. Testu dotyczącego tiltu nie rozwiązywałem bo nie gram w poksa parę miechów, ale jestem bardzo ciekawy jaki mam temperament :D

Reply
leeloo80

Polecam mojego chorego bloga durnej mojej debilnej psychiki. Czy to przez pokera czy może przez brak realizacji swojej osobowości to już sam sobie odpowiesz! Jestem zdania, że jak ktoś coś osiąga w życiu czy w pokerze czy gdziekolwiek szybciej nauczy się nazwijmy to dobrej psychiki.

Wszędzie jest tak, że jak człowiek się nie zrealizuje mimo swoich starań to zacznie wariować. Tak jest w życiu i w pokerze ALE w poker to szybko weryfikuje co pracowałeś co robiłeś. Tylko mindset i mindset to droga do sukcesu.

Napiszę tak ja jestem wykształcony mam wyższe wykształcenie ekonomiczne w życiu wiele osiągałem ale byłem debilem aż wszystko straciłem.

Poker to coś więcej szybko nauczył mnie jak słaby jestem a to bardziej boli niż w życiu codziennym. Uważam, że temperament z pewnością jest zależny jak szybko osiągamy sukces z tą różnicą, że poker szybciej pokazuje nam co robimy źle i bycie dobrym pokerzystą to nie tylko co, kto osiąga ale co z tym dalej robi i jak myśli. POKER TO NAUKA OSOBOWOŚCI I JEST PEWNĄ SZTUKĄ!

PS. Ankiety nie wypełniłem ale przeczytasz na moim chorym blogu co może zrobić z człowieka brak realizacji swojej osobowości w przyspieszonym tempie. Po prostu poker szybciej to zobrazuje niż życie. Nie mniej jednak co musisz pamiętać to, że poker szybciej pozwoli to także szybciej zrozumieć i pracować nad swoją doskonałością niż etapy życia; bo poker to przede wszystkim szczerość, pokora życia i praca nad własnym rozumem zwanym mindsetem!

POWODZENIA!

Reply
nobolandia

Przed chwilą wypełnilem, jak możesz wyślij wyniki testu na priv. Jestem tego ciekaw

Reply
skajlacz

gorskey dodaj zapro i wyślij wyniki :)

Reply
gorskey

Skajlacz wyslalem ci wyniki, jeszcze wysle pozostałym dajcie mi chwilke czasu bo ta analiza zajmuje mase czasu - sorki za zwłokę.
Vandervelde i allintopsad wysle wam niebawem. Pozostałym serdecznie dziękuje piszcie na priv przyjąłem zaproszenia zeby wysłać wam tego dolka. Narazie temat uważam za zamknięty bo uzbierało się 30 osób i póki co wystarczy :)

Reply
skajlacz

Napisane przez gorskey
Skajlacz wyslalem ci wyniki, jeszcze wysle pozostałym dajcie mi chwilke czasu bo ta analiza zajmuje mase czasu - sorki za zwłokę.
Vandervelde i allintopsad wysle wam niebawem. Pozostałym serdecznie dziękuje piszcie na priv przyjąłem zaproszenia zeby wysłać wam tego dolka. Narazie temat uważam za zamknięty bo uzbierało się 30 osób i póki co wystarczy :)

WOW, świetne, dzięki :f_drink:

Reply
halunoman

@gorskey: wiesz może jak Twoja dziewczyna chce zdefiniować zjawisko tiltu ? Bo to jest takie trochę pojęcie typu "worek", do którego wrzuca się bardzo dużo (podobnie jak mindset), przez co jednoznaczne definiowanie tiltu nie jest proste.
edit: Jeszcze pytanko od strony metodologii: Czy w pracy będzie info, o 1$ za wypełnienie kwestionariuszy ? :)

Reply