Skip to forum
Notifications
Clear all

,,,,

21 Posts
18 Users
0 Reactions
1,936 Views
palyspalys

,

Reply
20 replies
slawciu

Idź do jakiegoś centrum uzależnienia po pomoc.

Reply
Paweltwa

ja mam to samo, nigdy nie trzymalem sie zasad brm i wplacalem tak co jakis czas po 100zl grajac turnieje za 1/5 rolla az wkoncu shiplem 3k$ takze nie martw sie :milord:

Reply
Fil1987

Niestety tak jak napisał slawciu przestań grać w pokera i udaj się po pomoc.

Pierwsza rzecz uświadom sobie, że ten bankroll to nie jest kwestia pomnożenia, a obrotu - możesz go stracić i to robisz systematycznie..
Jeśli nie potrafisz się kontrolować to jest to ultra wskazówka, że raczej z kartami się bawić nie powinieneś. Poczytaj sobie blogi wielu pro - spora część z nich nie widzi nawet frajdy w grze, a jedynie sposób zarobienia kasy i przebranżowienia się (często własna działalność)

Najmniej co możesz zrobić to obejrzeć niemalże wszystkie aspekty mindseta przy założeniu, że dopóki tego nie zrobisz nie zagrasz ani 1 rozdania, ale naprawdę radzę byś w porę zdecydował, że to nie dla Ciebie i pamiętał o tym.

Powodzenia

Reply
Swiezak

.

Reply
nommine

na początek polecam odsunąć krzesło :truestory:

Reply
EQUIMANTHORN

klikasz start w wyszukiwarce wpisujesz cmd, otwiera się wiersz poleceń, wpisujesz: shutdown -s -t 4000

po 4000 sekundach komp wyłączy się automatycznie, ułóż sobie plan dnia. grasz 2 sesje po 1,5h i cokolwiek będzie się działo, nie zaglądając do kasjera wstajesz i idziesz na spacer, poczytać książkę, cokolwiek.

Reply
fruwak

naucz sie grac i bedziesz mial mega mindset ;)

Reply
preludiumm

Nie no jak masz hourly w stylu 40-50$/h to pierdol pomoc, tyko grinduj dobre życie, póki poker online jeszcze żyje ;d

Reply
viy67

Napisane przez EQUIMANTHORN
klikasz start w wyszukiwarce wpisujesz cmd, otwiera się wiersz poleceń, wpisujesz: shutdown -s -t 4000

po 4000 sekundach komp wyłączy się automatycznie, ułóż sobie plan dnia. grasz 2 sesje po 1,5h i cokolwiek będzie się działo, nie zaglądając do kasjera wstajesz i idziesz na spacer, poczytać książkę, cokolwiek.

Już to widzę. Open UTG, dalej leci 3bet, 4bet, siedzi na BB z AA i słyszy:

Reply
Paweltwa

@up
hahaha :nh

Reply
EQUIMANTHORN

kilka minut przed pojawia się komunikat, że komp zostanie wyłączony. ma wtedy opcje albo przestanie grać sam albo gra ze świadomością że straci asy :)

zresztą skoro i tak przegrywa to jest szansa na zminimalizowanie strat :)

Reply
DeSade2378

Naucz się dobrze grać. Wtedy zapał nie będzie przeszkodą tylko czymś pozytywnym. Chciałbym mieć tak jak Ty bo mi się nie chce.

Reply
Lonke777

Wszyscy ktorzy tutaj radza strzelaja sobie w stope :facepalm:

Reply
erefkey

Napisane przez preludiumm
póki poker online jeszcze żyje ;d

...i żył będzie, po co ta panika :)

Reply
preludiumm

Napisane przez erefkey

Napisane przez preludiumm
póki poker online jeszcze żyje ;d

...i żył będzie, po co ta panika :)

Widzisz gdzieś panikę w tym co napisałem?

Reply

Ja odchodzę tak jak ten tutaj od 10 sekundy:

Reply

Cześć,

ustawi sobie timer odliczający czas albo budzik. Siadasz do kompa, grasz 1,5 godzinki - dzwoni budzik i zsiadasz. Bez ociągania się odznaczasz sit-out next BB i grzecznie zchodzisz. Robisz sobie przerwę, która jest niezbędna i kluczowa dla dobrego winrate (pomijam tu wyjątki graczy którzy siedzą do 16h na sesję jak TeemTeem i dalej grają dobrze ;) ). Grunt to dyscyplina, a alarm może Ci w niej pomóc.

Pozdrawiam.

Reply
Edziorrr

cześć. mam następujący kłopot - wpłacam pieniądze na pokera, siadam do gry i nic nie jest w stanie mnie od niej oderwać

Chłopie zdradź mi swój sekret! Czego ja bym nie dał by być na Twoim miejscu :happy:

Reply
iwillcatchyou

Napisane przez Edziorrr

cześć. mam następujący kłopot - wpłacam pieniądze na pokera, siadam do gry i nic nie jest w stanie mnie od niej oderwać

Chłopie zdradź mi swój sekret! Czego ja bym nie dał by być na Twoim miejscu :happy:
chyba nie wiesz co mówisz

Reply