,
ja mam to samo, nigdy nie trzymalem sie zasad brm i wplacalem tak co jakis czas po 100zl grajac turnieje za 1/5 rolla az wkoncu shiplem 3k$ takze nie martw sie
Niestety tak jak napisał slawciu przestań grać w pokera i udaj się po pomoc.
Pierwsza rzecz uświadom sobie, że ten bankroll to nie jest kwestia pomnożenia, a obrotu - możesz go stracić i to robisz systematycznie..
Jeśli nie potrafisz się kontrolować to jest to ultra wskazówka, że raczej z kartami się bawić nie powinieneś. Poczytaj sobie blogi wielu pro - spora część z nich nie widzi nawet frajdy w grze, a jedynie sposób zarobienia kasy i przebranżowienia się (często własna działalność)
Najmniej co możesz zrobić to obejrzeć niemalże wszystkie aspekty mindseta przy założeniu, że dopóki tego nie zrobisz nie zagrasz ani 1 rozdania, ale naprawdę radzę byś w porę zdecydował, że to nie dla Ciebie i pamiętał o tym.
Powodzenia
klikasz start w wyszukiwarce wpisujesz cmd, otwiera się wiersz poleceń, wpisujesz: shutdown -s -t 4000
po 4000 sekundach komp wyłączy się automatycznie, ułóż sobie plan dnia. grasz 2 sesje po 1,5h i cokolwiek będzie się działo, nie zaglądając do kasjera wstajesz i idziesz na spacer, poczytać książkę, cokolwiek.
Nie no jak masz hourly w stylu 40-50$/h to pierdol pomoc, tyko grinduj dobre życie, póki poker online jeszcze żyje ;d
Napisane przez EQUIMANTHORN
klikasz start w wyszukiwarce wpisujesz cmd, otwiera się wiersz poleceń, wpisujesz: shutdown -s -t 4000po 4000 sekundach komp wyłączy się automatycznie, ułóż sobie plan dnia. grasz 2 sesje po 1,5h i cokolwiek będzie się działo, nie zaglądając do kasjera wstajesz i idziesz na spacer, poczytać książkę, cokolwiek.
Już to widzę. Open UTG, dalej leci 3bet, 4bet, siedzi na BB z AA i słyszy:
kilka minut przed pojawia się komunikat, że komp zostanie wyłączony. ma wtedy opcje albo przestanie grać sam albo gra ze świadomością że straci asy ![]()
zresztą skoro i tak przegrywa to jest szansa na zminimalizowanie strat
Naucz się dobrze grać. Wtedy zapał nie będzie przeszkodą tylko czymś pozytywnym. Chciałbym mieć tak jak Ty bo mi się nie chce.
Napisane przez preludiumm
póki poker online jeszcze żyje ;d
...i żył będzie, po co ta panika
Napisane przez erefkey
Napisane przez preludiumm
póki poker online jeszcze żyje ;d...i żył będzie, po co ta panika
![]()
Widzisz gdzieś panikę w tym co napisałem?
Cześć,
ustawi sobie timer odliczający czas albo budzik. Siadasz do kompa, grasz 1,5 godzinki - dzwoni budzik i zsiadasz. Bez ociągania się odznaczasz sit-out next BB i grzecznie zchodzisz. Robisz sobie przerwę, która jest niezbędna i kluczowa dla dobrego winrate (pomijam tu wyjątki graczy którzy siedzą do 16h na sesję jak TeemTeem i dalej grają dobrze
). Grunt to dyscyplina, a alarm może Ci w niej pomóc.
Pozdrawiam.
cześć. mam następujący kłopot - wpłacam pieniądze na pokera, siadam do gry i nic nie jest w stanie mnie od niej oderwać
Chłopie zdradź mi swój sekret! Czego ja bym nie dał by być na Twoim miejscu
Napisane przez Edziorrr
cześć. mam następujący kłopot - wpłacam pieniądze na pokera, siadam do gry i nic nie jest w stanie mnie od niej oderwać
Chłopie zdradź mi swój sekret! Czego ja bym nie dał by być na Twoim miejscu
![]()
chyba nie wiesz co mówisz