Siema,może ktoś z was miał podobny problem i go rozwiązał zanim napiszę do supportu PT4. Otóż zrobiłem format i odinstalowałem Pt4 jak i postgresql. Po ponownej instalacji postgre i PT4 podczas uruchomienia PT4 pojawia się taki error : "error connecting to the defoullt database" "please select one of the valid databases below or create new one.
I teraz tak : mogę stworzyć nową bazę (co ostatnio robiłem) i jak PT4 ściągał łapy to wszystko gra(hud działa) tylko w cashu . Natomiast kiedy gram turniej (spiny czy to MTT) to PT4 importuje rękę po czym pojawia się taki oto Error: PokerStars: Unable to import hand (#163384918145). Reason: Error: Unable to execute query: Fatal Error; Reason: Error: (ERROR: function update_tourney_custom_cache() does not exist LINE 1: SELECT update_tourney_cache();SELECT update_tourney_custom_c... ^ HINT: No function matches the given name and argument types. You might need to add explicit type casts. )
Po tym jak ten error występuje to ręka jest zaimportowana, HUD działa, ALE ogromnie mi to muli pobieranie rąk i kiedy już tych rąk jest trochę ściagnietych to pobieranie zwalnia i już HUD już nie nadąża i jedna ręka sciaga się kilka minut. Poza tym codziennie musze tworzyc nową bazę ,dlatego chce to juz naprawić. Odinstalowalem tez kilka razy postgre i pt4 i nie działało.