witam, mam taki problem po formacie komputera zainstalowalem P* i PT 4
dodalem baze program ruszyl ale pierwszy problem pojawil sie przy dodaniu roomu do pt4 poniewaz progeam nie mogl znalezc folderu hand history a nastepny problem z ktorym nie moge sobie poradzic to dodanie gracza
klikam w wyszukirace pisze begin tapping to search a player i jak wpisze nick po chwili jest searching i znow beging taping... i nie moze mnie odnalezc zeby wszystko dzialalo jak ktos mial taki problem prosze o pomoc
dzieki i pozdrawiam
Witaj MetaXa0990,
Jeśli PokerTracker nie znalazł folderu z historią rozdań to ich nie pobrał, więc nie zna Twojego UserID z PokerStars. Polecam ustawić folder z historią rozdań z tego poker roomu:
-> PokerStars Configuration Guide
Pamiętaj, że oprogramowanie oraz poker room muszą być w języku angielskim.
Pozdrawiam.
Dobra znalazlem jak dodac folder hh
wystarczylo w opcjach P* ustawic by zapisywal reki na dysku
ale po zrobieniu tego PT4 znalazl juz sobie sciezke do katalogu HH ale w dalszym ciagu nie moge dodac ID gracza ... przy wpisywaniu chwile szuka i pisze begin taping for search a player.....
Po włączeniu pobierania rozdań, pokaż co się pojawia w oknie Play Poker -> View Import Status. (zrzut ekranu).
PokerStars: Found 0 Files to monitor.
PokerTracker nie pobrał żadnego rozdania. Więc tak jak wcześniej wspomniałem nie zna Twojego UserID z PokerStars. Nie masz rozdań w bazie danych.
Są dwie przyczyny tego problemu:
1. PokerTracker odnalazł błędny folder. W ustawieniach PokerStars jest ścieżka do folderu, w którym zapisywane są rozdania.
2. Od momentu zapisywania rozdań nie rozegrałeś jeszcze ręki na prawdziwe pieniądze.
I nagle jakos samo wszystko zaczelo dzialac
CZemu ? nie mam bladego pojecia ![]()
Znalazlo sobie Id a jak wpisywalem sam to nie szlo
i rece zaczely sie improtowac i hud zaczal sie wyswietlac
Dzieki za pomoc !