Jaki program jest bardzo pomocny do grania na partypoker?
Widze tutaj wiele roznych nazw Elephant czy postgresql , jestem poczatkujacy czekam na startowe 50$
Jako poczatkujacy tak naprawde nie beda Ci potrzebne zadne programy. Lepiej zainwestuj w edukacje.
Z tego co mi wiadomo, to PostgreSQL musisz zainstalować bo dzieki temu tworzona jest baza danych w której są zapisywane informacje z programów statystycznych, bez względu na to jaki by to program nie był... Na start chyba najlepszym rozwiązaniem jest Elephant bo jest darmowy no i PokerStrategy go poleca ale sam go nie testowałem więc trudno mi się tutaj wypowiedzieć... Osobiście polecam PokerTracker 3 lub Holdem Manager, oba niestety są płatne ale myślę, że warto zainwestować w jeden z powyższych bo naprawdę to solidny software. Ja używam tego pierwszego którego obsługa jest naprawdę banalna i od samego początku nie miałem z nim większych problemów. Jednak musisz pamiętać, że PT3 nie obsługuje wszystkich poker room'ow, nie wiem jak z Holdem Managerem, więc jeżeli kiedyś zdecydował byś się na kupno to ten czynnik również musisz wziąć pod uwage.
3maj się i powodzenia
Myslalem ze wlasnie takie programy wspomagaja nauke, pokazywanie procentowych szans na uzyskanie danych kart.
Takie rzeczy beda Ci tylko niepotrzebnie zakrzatac glowe. Uwierz mi ze najlepiej bedzie jak skupisz sie na nauce. Udzielaj sie na forum i wrzucaj rozdania do oceny a zobaczysz ze da Ci to o wiele wiecej.
program przyda ci się przy większych limitach.
na limitach poniżej 0,5/1,0 w FL nie warto sobie mieszać w głowie statystykami przeciwników
no narazie grywam sobie na 0.10/0.20 ale jeszcze pewnie kiedys bede potrzebowal pomocy w sprawie programów, tymczasem dzieki
Co do statystyk to się zgadzam. Ale Elephant jest bardzo przydatny nie tylko do statystyk, ale też do przeglądania rozdań i analizowania swojej gry po sesji.
PostgreSQL to baza danych. Z tego co pamiętam przy instalowaniu elephanta instaluje się automatycznie.
a jakis taki program wyswietlajacy tylko procentowe szanse? Bo tylko to mnie narazie interesuje
Procentowe szanse na zwycięstwo po all-inach są wyświetlane przez softy niektórych pokerroomów bez żadnych dodatkowych programów.