Cześć!
Dzisiaj mam problem z ts. Włączyłem 30dniowy trial żeby sprawdzić jak to działa w końcu tyle się mówi o table selection więc chciałem wypróbować. Niestety nie szuka mi stołów mimo że zrobiłem wszystko jak na filmiku od hm. Table scaner turbo działa jak szalone a to niestety nie ![]()
Jakaś rada??
Błąd to: Could not detected PS Lobby
WTF? A wszystko odpalone po ang etc.
Cześć giuseppePK,
spróbuj przełączyć widok na tabsy:

Ewentualnie po lewej masz zakładki 'View'. Spróbuj się również tym pobawić. Dorzucam jeszcze FAQ z głównej strony HM2:
-> Table Scanner 2 FAQ
Jeśli nie podziała, to napisz do supportu HM2:
support@holdemmanager.com
Niestety nie jestem zaznajomiony z tym dodatkiem na tyle by pomóc z ustawieniami wewnątrz jego samego.
Pozdrawiam.
Hej,
Niestety pozostaje tylko w takim razie support Holdem Managera, oni powinni coś na to poradzić.
Pozdrawiam.
wyczytałem gdzieś żeby zrobić reupa do 8247 ale niestety komunikat dalej się pojawia. Co prawda już otwiera się samo lobby ps i wyłącza filtry ale komunikat dalej wyskakuje. Ofc support ma mnie w dupie
Witam, mam podobny problem jak wymieniony wyżej. Zrobilem wszystko jak w FAQ i nadal wyskakuje blad "Could not detect PokerStars Lobby". Ktos ma jakis pomysl jak z tym sobie poradzic?
I za kazdym razem jak klikam scan, to mi wyskakuje tez okno starsow z otwarta zakladka filtrowania. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale moze cos pomoze w zdiagnozowaniu problemu.