Skip to forum
deposit failed

Notifications
Clear all

deposit failed

11 Posts
5 Users
1 Reactions
4,922 Views
Ayronn

Dostaję taki komunikat przy próbie zrobienia depozytu przez netka. Po sekundzie od razu przerzuca na czarny ekran z session expired. Konto założone przez pokerstrategy. Ktoś miał coś podobnego?

Reply
10 replies
Rinnok

na natural8 chyba nie da sie juz grac z Polski..musisz na GG wplacic..ewentualnie jakas inna skorka z sieci..ja nie moge wbic na konto na naturalu8

Reply
Ayronn

Na Malcie mieszkam, więc to nie powinno być problemem.

Reply
venatici

Co nie zmienia faktu, że "Fail reason: Invalid Country".
Sprawdź z supportem, czy nie podawałeś im przy rejestracji Polskich danych.
Może myślą, że przez VPN grasz :)

Reply
LeborW

Napisane przez Rinnok
na natural8 chyba nie da sie juz grac z Polski..musisz na GG wplacic..ewentualnie jakas inna skorka z sieci..ja nie moge wbic na konto na naturalu8

Już w czerwcu dostałem informację, że gracze z Polski są akceptowani, natomiast w tym miesiącu pojawiła się oficjalna aktualizacja przygotowana przez Natural8 listy krajów objętych restrykcjami, z której to Polska spadła.

Na marginesie okres WSOP słaby do rejestracji, chyba że ktoś szczególnie jest zainteresowany grindem wsopowych turniejów. Spadł Welcome Bonus z 600$ do 100$ free ticketów, wiele promocji zostało zamienionych na inne z gorszymi warunkami. Moim zdaniem warto poczekać na koniec lata / początek jesieni.

Reply
Ayronn

Ja tam gram od ponad 2 lat, nagle się coś zepsuło, pisałem do supportu, odesłali do livechatu, a na livechacie w ogóle mi napisali, że mogę wpłacać wysyłając money transfer na podanego maila na netku :f_eek:

A jeszcze z dwa tygodnie temu nagle mi się kazali zweryfikować, chociaż gram tam od dawna.

Reply
Rinnok

przy probie zalogowania mam info we cannot accept players from your region..

Reply
PGM9PGM9

Już w czerwcu dostałem informację, że gracze z Polski są akceptowani, natomiast w tym miesiącu pojawiła się oficjalna aktualizacja przygotowana przez Natural8 listy krajów objętych restrykcjami, z której to Polska spadła.

Na oficjalnej stronie Polska wciąż jest na liście państw objętych restrykcjami.

Reply
LeborW

Napisane przez PGM9PGM9

Na oficjalnej stronie Polska wciąż jest na liście państw objętych restrykcjami.

Pewnie chodzi Ci o regulamin, który nie jest zaktualizowany. Ostatnia aktualizacja była dostarczona 9 lipca i nie ma tam Polski.

@Ayronn

Malta znajduje się na liście Restricted country - dlatego problemy

Reply
PGM9PGM9

Właśnie chciałem się zalogować.

Reply
LeborW

Panuje tam niezła dezinformacja. Wiem co jest grane, jutro jak będę miał chwilę to napiszę, ale praktycznie całą Europe ograniczyli włącznie z ruskami także skupiają się na Azji + Latynosi.

Reply