witam wyplacal juz ktos z tego roomu ? cos podejrzany ten room zadnych danych nie trzeba wpisywac emaila tez
Zainteresowałem się tym pokerroomem, ale rake jest tragicznie wysoki, a jak jeszcze pogrzebałem o nich to znalazłem kilka niepokojących info na 2+2 na temat wypłat, co akurat dziwnie się pokrywa z różnymi nowymi promocjami. Link do tematu: http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ggnetwork-natural8-etc-1624039/index8.html
Asked about my withdraw...
''Hi XXXXXXX. Unfortunately your withdrawal will be delayed by 4 days or so. Finance is facing difficulties at the moment with cashouts due to large volume of request. Appreciate your patience. ''
My withdraw was 120$. Zero change i will continue my games on there if they can't pay 120$ in time they've promised
Zainteresowałem się tym pokerroomem, ale rake jest tragicznie wysoki
W tym miesiącu nastąpiły zmiany w pobieraniu rake na Natrual 8. W tym artykule znajdziesz więcej info.
Wyplacalni. Wyplaty przez fb 3-5 dni roboczych. Moge snap wymieniac na ps po dobrym kursie.
Nie chce tworzyć nowego tematu, więc zapytam się tutaj: nie ma obecnie problemu z wpłatą oraz wypłatą z tego poker roomu na Neteller?
Witam,
czy można stąd wypłacać na NT/Skrilla bez wcześniejszego kontaktu przez fb? Pytam, bo po prostu nie mam fb
Tak, możesz. Wystarczy wejść w cashier na platformie i automatycznie przekieruje na stronkę z której można wpłacać i wypłacać.