a nie łatwiej założyć na siebie konto w dowolnym banku, wziąć z niego wyciąg z swoimi danymi i pieczątką banku i wysłać im w celu weryfikacji danych ??
====
nie czytałem całego wątku, więc pominąć jeżeli nie istotne
a nie łatwiej założyć na siebie konto w dowolnym banku, wziąć z niego wyciąg z swoimi danymi i pieczątką banku i wysłać im w celu weryfikacji danych ??
====
nie czytałem całego wątku, więc pominąć jeżeli nie istotne
Tak zrobię:) Jutro im wyślę jakiś rachunek np. gaz i mam nadzieje, że to wystarczy. Ja to rozumie tylko nie wiem czemu ciągle dostaje tą samą odpowiedź jeśli piszę im, że faktury na mój nr nie istnieją. Mam nadzieję, że zdjęcie dowodu i jakiś rachunek wystarczy. Dam znać jak dostanę jakąś odpowiedź. Dziękuje wszystkim za pomoc
Przecież nie ma problemu z wystawieniem faktury osobie fizycznej.
Możesz kupić sobie prepaida doładowanie na telefon lub cokolwiek innego i poprosić o wystawienie faktury na swoją osobę i masz wtedy to co chcą czyli rachunek na którym widnieje Twoja osoba.
Easy.
Mógłbyś mi dokładniej powiedzieć jak to zrobić ? bo nie bardzo jestem zorientowany. I czy neteller to uzna? Bo oni mi już 10x pisali, że chcą rachunek telefoniczny... You must send telephone bills...
No jak chcą rachunek za telefon to nie widzę sensu w wysyłaniu im czegokolwiek innego i skoro piszą "bills" to raczej chodzi im konkretnie o rachunek w postaci takiej jak co miesiąc czy ileś tam Ci przysyłają, a nie jednorazową fakturę.
Napisane przez kacperzieba777
No właśnie... a ja czarować nie potrafię:D i nie wiem co dalej zrobić....
Może idź do salonu z Twojej sieci i zapytaj się czy mogą wystawić Ci jakieś zaświadczenie czy coś podobnego, że ten numer należy do Ciebie.
Jak mieszkasz z rodzicami i na rachunku będzie to samo nazwisko i powiadomisz ich o tym to myślę, że nie będzie problemu. A najprościej to request a call i zapytaj się co zrobić w takiej sytuacji skoro sam nie płacisz rachunków.
Na prawdę drogą telefoniczną wszystko załatwia się na momencie. Polecam.
Elo.
Jeśli mam konto w Ing(online) i doładuje telefon na kartę przez to właśnie konto i poproszę o fakturę, to mogę tą fakturę wysłać netellerowi?
czy neteller pobiera jakies oplaty za konto? Wplacilem 50€ i przez 2 lata kasa lezala na zamrozonym koncie niedawno dostalem maila ze zostalo mi 20€..
Cześć,
jeżeli przez 14 miesięcy nie używałeś konta na Netellar, to pobrana zostanie opłata w wysokości do 30$. Opłata ta jest opłatą roczną i właściwie powinieneś o niej zostać poinformowany mailem. Jeżeli na koncie nie będzie tej sumy, to pobrana opłata będzie w wysokości środków dostępnych na koncie.
Opłata ta nie zostanie pobrana, jeżeli po otrzymaniu maila przeprowadzone zostaną jakieś transakcje do 15. dnia kolejnego miesiąca.
Netellar nigdy nie będzie dążył do tego, aby stan konta był ujemny.
If you do not use your NETELLER account for 14 months and retain a balance in your account, you will be charged an administrative fee of up to $30 USD on the available balance. You will be notified of this one month in advance by email. This fee will be charged annually until you either use your account or the account balance reaches zero.
NETELLER will never cause your account to go into a negative balance. If you use your account prior to the 15th of the upcoming month the fee will not be charged. If you have less than 30 USD or equivalent remaining in your NETELLER account, we will only charge you the amount you have left, leaving your account with no balance remaining.
The fee will still be charged regardless of whether your account is open or closed, as long as a balance is remaining.
To avoid being charged any fee, simply sign in to your account and make a transaction. Any type of transaction will do. You can deposit, transfer to a friend, transfer to or from another website, or simply withdraw your remaining funds.
Pozdrawiam,
dohpaZ