Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] netller

15 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,005 Wyświetlenia

Witam,
mam pytanie czy jeśli założę konto na netller to czy 1 wpłata na netllera może być bezpośrednio z poker roomu? Z tego co się orientuje na mb trzeba 1 wpłatę z banku, a tu nie jestem pewny. Z góry dzięki za pomoc:)

14 odpowiedzi
damianpat

Zwykle by wypłacić musisz najpierw zrobić wpłatę

Pozdrawiam ;)

tak ale czy ta wpłata musi być koniecznie z banku? czy może być pooker room-->nettler--> inny room?

emomaniac

Na początku będziesz miał konto NETELLER Express, możesz spokojnie wypłacić w sposób jaki podałeś - pooker room-->neteller--> inny room. Później po wysłaniu skanów dokumentów itp możesz mieć w pełni funkcjonalne konto NETELLER Extended.

http://public.neteller.com/content/global/services_accounts.htm

aha czyli nie muszę bank-->netller i dopiero potem room--netller, dzięki za pomoc :)

damianpat

Witam
istota rzeczy jest taka
większość poker roomów nie pozwala na wypłatę pieniędzy drogą, którą wcześniej nie wpłacałeś

dla przykładu chcesz z titana wypłacić 100$ na neteller, to wcześniej musisz wpłacić z netellera na titana jakieś 20$

niestety w jakiś sposób te środku muszą znaleźć się na koncie neteller, poprzez przelew bankowy, lub przelew od innego gracza

teraz rozumiesz o co chodzi?

pozdro

aha ok już rozumiem dzięki za pomoc :)

A jakie korzysci przynosi zalozenie konta z "polecenia" ?

damianpat

Witam
wszystko jest tutaj

Zakładając konto na neteller - pamiętaj o polecaniu!!!

w skrócie 10$ dla Ciebie i 20$ dla polecającego przy wpłacie 100$

pozdro

Napisane przez damianpat
Witam
wszystko jest tutaj

pozdro

Podziekowal. Czy jest to jednorazowa bonifikata dla polecanego i polecajacego czy sa tez kolejne nastepstwa takiego zalozenia nowego konta neteller?

damianpat

Napisane przez msliw

Napisane przez damianpat
Witam
wszystko jest tutaj

pozdro

Podziekowal. Czy jest to jednorazowa bonifikata dla polecanego i polecajacego czy sa tez kolejne nastepstwa takiego zalozenia nowego konta neteller?

jednorazowa

mam jeszcze 1 pytanie czy jeśli mam znajomego który ma konto walutowe może mi przelać pieniądze na netller? chodzi o tą 1 wpłatę bym mógł znajomy-->moje netller-->ftp i poźniej ftp-->netller

damianpat

Cudze konto nie może wpłacić na Twojego netellera
pozdro

Aha:( trochę nie dobrze nie ma za bardzo jak tej kasy na tego netllera umieścić:(

damianpat

Z własnego konta ;)