Witam,
mam pytanie czy jeśli założę konto na netller to czy 1 wpłata na netllera może być bezpośrednio z poker roomu? Z tego co się orientuje na mb trzeba 1 wpłatę z banku, a tu nie jestem pewny. Z góry dzięki za pomoc:)
tak ale czy ta wpłata musi być koniecznie z banku? czy może być pooker room-->nettler--> inny room?
Na początku będziesz miał konto NETELLER Express, możesz spokojnie wypłacić w sposób jaki podałeś - pooker room-->neteller--> inny room. Później po wysłaniu skanów dokumentów itp możesz mieć w pełni funkcjonalne konto NETELLER Extended.
http://public.neteller.com/content/global/services_accounts.htm
Witam
istota rzeczy jest taka
większość poker roomów nie pozwala na wypłatę pieniędzy drogą, którą wcześniej nie wpłacałeś
dla przykładu chcesz z titana wypłacić 100$ na neteller, to wcześniej musisz wpłacić z netellera na titana jakieś 20$
niestety w jakiś sposób te środku muszą znaleźć się na koncie neteller, poprzez przelew bankowy, lub przelew od innego gracza
teraz rozumiesz o co chodzi?
pozdro
Witam
wszystko jest tutaj
Zakładając konto na neteller - pamiętaj o polecaniu!!!
w skrócie 10$ dla Ciebie i 20$ dla polecającego przy wpłacie 100$
pozdro
Napisane przez damianpat
Witam
wszystko jest tutajZakładając konto na neteller - pamiętaj o polecaniu!!!
pozdro
Podziekowal. Czy jest to jednorazowa bonifikata dla polecanego i polecajacego czy sa tez kolejne nastepstwa takiego zalozenia nowego konta neteller?
Napisane przez msliw
Napisane przez damianpat
Witam
wszystko jest tutajZakładając konto na neteller - pamiętaj o polecaniu!!!
pozdro
Podziekowal. Czy jest to jednorazowa bonifikata dla polecanego i polecajacego czy sa tez kolejne nastepstwa takiego zalozenia nowego konta neteller?
jednorazowa
mam jeszcze 1 pytanie czy jeśli mam znajomego który ma konto walutowe może mi przelać pieniądze na netller? chodzi o tą 1 wpłatę bym mógł znajomy-->moje netller-->ftp i poźniej ftp-->netller