Czy działa Wam wyżej wymieniona strona? Bo mi chce się otworzyć i nie wiem jak sprawdzić stan konta.
Mi też nie działa od jakiegoś czasu. Pojawia się info, że nie odnaleziono serwera.
Hej,
Czy próbowaliście skorzystać z innej przeglądarki/komputera/łącza internetowego?
Jeśli to zrobicie to będziecie mogli znaleźć przyczynę problemu.
Pozdrawiam.
Witaj Skibcio, nie sprawdzałem tego wcześniej bo korzystam ze Skrilla, ale faktycznie działa na innej przeglądarce.
otwieram w innej i też nie działa ;/ może muszę coś usunąć z historii? nie wiem w sumie bo słabo się znam na komputerach.
Witam
może prosty flushdns ?
Uruchom wiersz poleceń (cmd) i wpisz flushdns ... i enter
Napisane przez emomaniac
Witammoże prosty flushdns ?
Uruchom wiersz poleceń (cmd) i wpisz flushdns ... i enter
![]()
niestety nie pomaga. otworzyłem na telefonie stronę ale nie przez wifi tylko przez internet z orange. dlaczego moje łącze internetowe nie chce otworzyć tej strony?
Może telefon nie obsługuje java, html5, flash czy co tam potrzebne...
Myślałem, że masz problemy przy korzystaniu z "normalnego kompa".
właśnie na telefonie działa ale jak jestem na internecie z orange a nie na wifi. na lapku nie otwiera strony.
Witaj,
nie jestem specjalistą, ale wygląda to tak, jakby router blokował niektóre porty (albo firewall?) z których korzysta NETELLER?(poprawcie mnie, jeśli się mylę). W internecie na pewno znajdziesz instrukcję. Jeśli chodzi o same porty to pewnie musiałbyś zapytać o to support.
Pozdrawiam