co sądzicie o tym rozdaniu?? Nie mogłem tego sfoldować chociaż powoli zaczynało mi śmierdzieć coraz bardziej. Nie wyobrażałem sobie z czym gorszym mógłby dokładać na każdym streecie.
Ciezki spot, ja tutaj gram na river check/fold check/call, zalezy od jego statsow. Jak jest bardzo aggro to świeczki w oczach i call, chociaz powiem szczerze, ze playerpool rzadko tam ma blefy. Zalezy od statsow i jak wyglądała gra preflop. Jesli Ty 3bet a on call to mysle ze to jest fold river.
Sizing turn jest spoko, targetujemny pp których jest sporo. River jeśli bet to nisko około 30%. Ale po twoim becie na flopie możemy też śmiało grać x/c river bo nic nie siada więc przeciwnik będzie zamieniać tu w blef a ma wszystkie AsX no i ma jeszcze ma DRAWY z S8. Ja wolę i tak x/c turna i x/c rivera
Napisane przez taczkadrzewa
A no i bet flop raczej powinien być grany niskim sizingiem
Niski? O jakim myślisz? Nie chciałem aby tanio dobrał do koloru
Niski mam na myśli około 30%. Napewno 1/2 nie będzie tu błędem, ale musisz patrzeć jak rozegrac cały range w tym momencie a nie daną rękę. Na tym boardzie mamy sporą przewagę, bo to my mamy więcej FH, tipsów, TP. POZA TYM DRAWY PRZECIWNIKA TUTAJ NIE MAJĄ AŻ TAK DUZO EQULITYna nas BO BOARD JEST SPAROWANY. Range przeciwnika ma sporo średnich rąk jak pp, dla których sizing robi znaczenie. Suma sumarum range bet 33% flop