Witam serdecznie
Mam dość dziwne pytanie
Gram od tygodnia, i w 100% ściśle trzymam się strategi shortstack, i od tego tygodnia nic nie zarobiłem! Trochę mnie to dziwi... Fakt, że też nic nie straciłem, bo 1 wygraną nadrabiam to, co włożę w SB i BB, ale nic nie jestem do przodu. Mam się przejmować, czy to całkiem normalne?
(nie gram na więcej niż 2 stołach, bo przestaje "ogarniać").
Pozdrawiam gorąco, iMp3t.
Skoro grasz na 2 stołach, to zagrałeś bardzo niewiele rąk. Gdzieś czytałem, że SSS możesz grać na zero przez nawet 10k rąk ;-)
Ja w pierwszym tygodniu gry byłem 15$ w plecy
, więc w sumie nieźle ci idzie
a teraz po 3 tygodniach już do przodu
A dużo wcale nie gram do tej pory jakieś 3,5k rąk
ok, to się trochę uspokoiłem
a można gdzieś sprawdzić ile rąk mam rozegranych ? (gram na Titan Poker).
dziękuje za odp. i serdecznie pozdrawiam
siemanko, no wlasnie co do tych rak to tez chcial bym sprawdzic jak mi idzie gdzie sa te statystyki i jak to znalesc. Wiem ze gram krotko powiedzmy tydzien ale bym zobaczyl :P. gram rownierz na titanie i pytanie jak dziala texas grabem bo instrukcja na stronie nie dziala???
Witam
@iMp3t - jesli grasz na 2 stolach to faktycznie rozegrales stosunkowo niewiele rak wiec sie nie przejmuj, z czasem bedziesz gral na coraz wiecej ilosci stolow (powiedzmy ~7) i wtedy bedziesz mogl mowic o swingach. narazie graj 100% zgodnie z instrukcja a napewno bedziesz na +
Powiem Ci ze ja rowniez mialem taki okres ze mialem bardzo duze wahania,ale zawsze pozniej wychodzilem obronna reka. Jedna moja rada - graj BARDZO uwaznie z SB I BB bo dla osoby zaczynajacej przygode z SSS jest to faza gry w ktorej popelniaja najwiecej bledow.
@jerzypan - takie statystyki bedziesz mogl zobaczyc dopiero w PokerTrakerze - dostaje sie na niego licencje od PS gdy wyrobisz 2000 strategy points. Jesli chodzi o texas grabem z tego co wiem nie dziala on na titanie
Pozdrawiam
Panowie, nie oczekujcie gwarancji, że będziecie zarabiać. To by chyba było trochę chore, prawda?
SSS mówi, że STATYSTYCZNIE garcz jej używający będzie zarabiał.
Nikt nigdy nie moze dac takowej gwarancji, ale trzymajcie sie strategii a nie powinniscie byc stratni
ale nawet jak przegram wszystkie pieniądze, to nie będę miał do nikogo pretensji !!
to jest poker
doskonale zdaję sobie sprawę, że mogę przegrać
serdecznie pozdrawiam, iMp3t.
spokojnie nie przegrasz jak nie bedziesz przesadzal z liczba stolow i na poczatku nie naciagal zasad, uczestniczyl w treningach i wrzucal rece na forum!!
siema i soorry bo nie na temat. Bardzo chetnie bym zamiescil pare swoich rak na forum tylko moze mi ktos wyjasnic jak dziala texas grabem?? bo instrukcja sie nie wyswietla i czy dziala on na titanie?
Panowie, nie oczekujcie gwarancji, że będziecie zarabiać. To by chyba było trochę chore, prawda?
SSS mówi, że STATYSTYCZNIE garcz jej używający będzie zarabiał.
należy chyba dodać, że będzie się +ev pod warunkiem, że będzie się dobierać sobie przeciwników, którzy grają -ev , inaczej wszyscy będziemy na minus bo w końcu nas rake'i zjedzą
Jerzypan ja osobiście korzystam z tego do wystawiania rozdań
http://www.talking-poker.com/hands/converter.aspx?format=ipoker