Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

DoN do 1$

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
285 Wyświetlenia
Laadder

Witam. Oto moje staty. Gramy DoNy za 0.25$ na evereście. Próbka nie za duża bo tylko 5k rąk ale może coś szczególnie rzuca się w oczy. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Skibcio

Co prawda nie gram donów i moja rada może nie być za dobra, bo gram na everku ten sam limit tylko 6max turbo. To jakie staty będziesz mieć jest mniej istotne na tym limicie niż to z kim grasz. Na everku masz shaste (takie stt bez wpisowego a w puli 10c) i sporo ludzi tam gra. Później idą na dony bo tam najłatwiej dojść do ITM i grają 25-65% swojego rangu. I tu jest ważne żeby z takimi starać się grać. Staty będą przez to strasznie się różnić od gry na normalnym limicie (powiedzmy 2$+). Tak samo jak analiza rozdań, gracze na tym limicie bardzo często nie znają nawet układów. Nie da się im przypisać jakiegoś rangu, bo oni o tym nie wiedzą. Limp z AJ, a później all-in z JQ na niskich blindach to często standard.

Ale wracając do rozdań. Próbka 5k rąk nic nie mówi (to jest pewnie ~80 donów). Masz na niektórych limitach mniej niż 100h. Co wynika penie z tego, że staty które wkleiłeś nie są odfiltrowane... i masz tu także jakieś mtt (freerolle) lub inne sng. Masz sporą różnicę miedzy vpip a pfr. I ogólnie strasznie się murujesz (dony 10 osobowe?). Moja rada jest taka przeżuć się na coś z przyszłością. Dony 6 max na everku. Lub zwykłe stt. Do tego freeroll z pokerstrategy i takie mtt za 10 i 25 centów (niby 100% raku ale się opłaca grać), aby szybciej wyjść z tego gó**a.

Odpowiedz
Cytat