KAZDA reka na nizszym limicie z over cards na flopie musisz klasyfikowac jako trash. Zagrywasz ja standardowo jezeli masz jednego przeciwnika ktory nie wnosi zakladu a ty byles agresorem to podbicie 2/3 puli fold wobec przebicia przeciwnika, jezeli on jest pierwszy do akcji i wykonuje akcje to wtedy bezastanowienia fold. Czesto pojawiaja sie komenatrze ze na tym limicie gram pasywnie nie ciagne drawow rzucam tak jak w tym przypadku calkiem niezla reke. Tak gra ma sens!!Pamietaj twoim zadnaiem jest wyrobienie bonusu i nabranie doswiadczenia pokerowego po jak najmnieszym koscie, kiedy dostaniesz juz +100$ bezie okazja pogadania jakie sa mozliwosci zachowania sie shorta z reka tego typu na limicie powiedzmy NL50.
Pamietaj jezeli ja przegram z rzedu 5 drawow (albo ktos kto ma duzy budzet) do tego nalozy mi sie to z jakimis bad bet to strace 1% swojego kapitalu osoba ktora dostala 50$ jak na NL10 nie dobierze kilka razy przegra jeszcze jakos 2-3 stacki to nagle stwierdzi ze nie ma 50% kapitalu, dlatego sredniej klasy pary z over cards na flopie na tak niskich limitach gramy pasywnie.
zalecam przejrzenie ostatnie sesji i kilku inncy podsumowan bo opisalem tam wiele rak typu tras hand (na ostatnim treningu mielismy wyjatek po mimo trash hand gralem all in poniewaz mojs 2*stackk byl mniejszy od puli) jak czegos nie wiesz pytaj!!