Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl10 Sh Rush

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
273 Wyświetlenia
trickstyle

Witam,
Pierwszy raz zamieszczam statystyki takze jesli czegos brakuje, prosze napisac czego. :)
Nad czym przede wszystkim popracowac? Na NL5 bylo z gorki, a na tym limicie mam wrazenie, ze mam wiecej pecha, ale jest tez wiecej akcji tj. 3b od przeciwnikow i turdniejszych spotow. Z gory dziekuje za sugestie i komentarze! :)

Statystyki:

Graph:

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

za duży range z utg i mp i to sporo za dużo, pakujesz się w ciężkie spoty oop. zdecydowanie za mały open range z BU i SB. Za mało kradniesz za duzo grasz OOP przez to tracisz duzo na nonsd.

więcej kradnij, zmniejsz range z UTG i MP o 50% zwiększ range z BU o 50% możesz troszke wiecej otwierac z co i bu.

staraj się grać więcej ip i powinno być ok

postaraj sie troche zmienic gre z sb i bb bo mozna cie dochodowo okradac z any2

twoje winings z pozycji strasznie dziwnie wyglądają więcej zarabiasz z early niz z co _cool: choć pewnie to wina bardzo małej ilści rak

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Siema.

Popatrz na to czy nie da sie wiecej stealowac, lacznie z SB, bo masz na prawde niski raise 1st + faktycznie mozesz zwrocic uwage czy na wszystkich rekach, ktore otwierasz z EP/MP robisz profit.

Cbetujesz dosc duzo, miejscami pewnie za duzo - tworzysz gap miedzy cbet flop a cbet turn + ogolnie pewnie jestes dosc podatny na raise vs cbet/floating itd.

Plaski 3bet - nie wykorzystujesz pozycji.

Dosc tight 4bet range, bo 1,6% to nie wiele ponad statystycznie QQ+.

Masz sparawy fold vs CB, bo zbliza sie do 60% -> poszerzasz calling range pre, ale grasz z nim fit or fold.

Uwazaj z tym co callujesz vs 3bety - nie wiem jak to wyglada OOP/IP, ale jesli callujesz OOP, to zwroc na to uwage/zobacz w filtrach czy na pewno do Ci daje profity.

Generlanie musisz popracowac nad gra pozycyjna, wykorzystaniem pozycji, oraz nad troche lepszym kierunkowaniem agresji/gry postflop i powinno byc lepiej.

Ps. Jesli chodzi o HMa, to zdecydowanie lepiej jest wrzucic popup :).

Odpowiedz
Cytat
trickstyle

Wlasnie problem jest taki, ze popup bierze pod uwage wszystkie rece ze wszystkich stawek i nie wiem jak zrobic, aby bralo pod uwage tylko nl10.
Wielkie dzieki za uwagi!

Odpowiedz
Cytat

Uploaded with ImageShack.us

odznaczasz to, robisz replay z ręki z danego limitu i tylko z tego będziesz miał pop upa

Odpowiedz
Cytat
trickstyle

Super, na przyszlosc bede wiedzial Wielkie dzieki! :)

Odpowiedz
Cytat