Siema.
Żeby wyświetlic popupy ze wszystkich rozdań, musisz na table HUD wcisnąć takie zębate koło -> tam będzie pewnie ustawione "20000" i zmienic to na więcej niż masz rozdań w bazie - wtedy pokaże wszystkie.
Nie bardzo rozumiem co masz na mysli pisząc, że nie odpuszczasz busted drawów na river, bo wtedy przecież max XY high i callowanie tego, mija się w sumie z celem 
Tu nie ma wielu statystyk, ale ogólnie widać, że grasz dośc luźno, jesli chodzi o podbicia - masz 17% PFR z EP, natomiast nie widać Raise 1st, więc nie wiem ile stealujesz - a to często robi mase profitu, szczególnie na micro, gdzie wiele osób broni spooooro za mało.
Troche płaski 3bet, tzn. 5% na MP to sporo, natomiast zauważ, że na BU masz 'tylko' 7 - róznica miedzy MP a BU jest bardzo mała.
Mało 3betujesz z BB vs BU, bo tylko 7,5% - głównie widze callujesz, patrząc na to, że ogólnie bronisz 33%.
Na BU foldujesz vs 3bet 52%, na SB 61%, tylko że nie wiem ile tam otwierasz (RFI), więc cięzko to określać, ale sprawdziłbym na Twoim miejscu w filtrach czy/jak zarabiasz na callowaniua 3betów, zarówno tych Ip jak i tych OOP - to jest czesto miejsce, gdzie szczególnie początkujące osoby, mają duże problemy z decyzjami, a te bywają kosztowne.
Mało cbetujesz na flopie, bo <50%. No nie jest to coś, co przeciwnicy z NL2 wykorzystają, ale z drugiej strony, oni czesto foldują tyle, że możesz betować w zasadzie bez zastanowienia ----> warto pomyślec o tym, żeby wykorzystywac ten fakt częściej. Oczywiścnie nie staraj sie na siłe bluffować fishy itp.
Patrząc na CB turn i River, widać, że Twoja gra jest tam bardzo szczera - no tutaj nie ma w tym dramatu, bo jak wyżej wspominałem, przeciwnicy w wiekszości tego nie będą wiedzieć, bo oni nie myslą o zakresach, więc to nie problem.
Na koncu masz %fold vs 3bet 46%, więc tym bardziej sugerowałbym, żebys popatrzył na to jak grasz w tych 3bet potach. Szerokie callowanie, potrafi byc bardzo kosztowne - fakt, że wielu z Twoich przeciwników, popełnia ogromne błędy, ale callując jakieś zdominowane układy, szczególnie bez pozycji może prowadzić do sporych strat, które bardzo łatwo zminimalizować, po prostu foldując więcej, lub ewentualnie 4betując - bo tego przeciwnicy nie będą tu exploitować.