Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] FTP czy *

5 Posts
4 Users
0 Reactions
680 Views
Anty

Gdzie grać w omahe FTP P* czy gdzie indziej, watek taki byl ale dosc dawno.
- gdzie najlatwiej na stawkach 50 i 100
- ilu stolow moge sie spodziewac i o ktorych godzinach
- gdzie lepszy rake back

4 replies
mazaq

Grałem tutaj i tutaj. Bardziej pasuje mi FTP.

-poziom graczy jest porównywalny, na p* grałem tylko plo hu 50 - jak trafiło się na bankomat, to sypał pieniędzmi aż miło.
- na ftp masz rush poker plo 100 max, wyżej nic nie ma. W pierwszym dniu gry poczęstował mnie $700+ rushem, do tego w miarę zadowalająca liczba stolików plo50 6-max [ w tym momencie jest 8 ]. Grałem na zmianę rusha i plo hu.
- na ftp są happy hours - zarabiasz w tych godzinach 2x więcej ftp points = więcej do wydania w sklepiku, do tego 27% rb, grając rusha wychodzi całkiem nieźle.

JuelzWicco

Hej Mazaq , od czego polecasz zacząć omahe? najniższe stawki cash czy może jakiś sitów poszukać ?

Znalazłem już filmy Bociana jutro je pożre.

mazaq

Początki w omaha są trudne, bo nawyki gracza holdemowego ciężko jest przezwyciężyć. Przynajmniej u mnie tak było.
Na rozgrzewkę poleciłbym jakieś mikro cash tables, ew. play money, jeżeli jesteś kompletnie zielony :f_grin:

hazelasty

Napisane przez mazaq
Początki w omaha są trudne, bo nawyki gracza holdemowego ciężko jest przezwyciężyć. Przynajmniej u mnie tak było.
Na rozgrzewkę poleciłbym jakieś mikro cash tables, ew. play money, jeżeli jesteś kompletnie zielony :f_grin:
na playmoney nie warto zaznajamiac sie z zadna odmiana pokera imo, bo raczej ciezko cos z tego wyniesc. micrusy sa spoko, poza tym MATERIALY POKERSTRATEGIADOTCOM