TOMKX: przyjmij zaproszenie.
powstała w końcu ta grupa na skypie? chętnie bym się poudzielał trochę (bardziej od przyszłego tygodnia).
mój skype to (chyba) Michał Smek. Chyba, dlatego że nie ogarniam tego za dobrze jeszcze :D. Dawno nie korzystałem.
gram obecnie PLO10-25, zazwyczaj trochę tego trochę tego. chętnie podyskuję z kimś, w różnej formie, jakieś analizy, sweety, cokolwiek.
tylko, że.. od przyszłego tygodnia jeśli już. niemniej jak ktoś ma ochotę to dodawać do znajomych
Widzę że nikt nie chce podać jakiegoś pomysłu w jakiej formie taka grupa mogłaby działać.
Co Wy na to żeby w przyszłym tygodniu zrobić coś jakby trening, tzn jedna osoba gra live i opowiada swój tok rozumowania. W ten sposób zobaczymy ile osób jest chętnych do udziału i przy okazji spotkania łatwiej będzie ustalić dalsze szczegóły.
Np 25.03 (wtorek) o 20.00
Piszcie co o tym myślicie i czy w ogóle są techniczne możliwości zorganizowania czegoś takiego.
ja moge zagrac sesje na plo 10-50 zoom jak wam odpowiada mozna na join.me albo na mikogo podzialac wedle uznania
Napisane przez Kamil181
ja moge zagrac sesje na plo 10-50 zoom jak wam odpowiada mozna na join.me albo na mikogo podzialac wedle uznania
poszło zapro :fdrink
Napisane przez Klapishhbędę brała udział
![]()
brała - witamy jedną z nielicznych kobiet
![]()
Napisane przez szuweq
To co jest ktoś chętny?
Gramy właśnie razem na stolach ![]()
Jak co to przyjmij zaproszenie
Super, że coś ruszyło! Będę śledził topic i dołączał do dyskusji, gier itd. w miarę możliwości
Jeszcze tylko sluchawy i mica ogarnę, żeby na skype z wami kontakt mieć.
Napisane przez Kamil181
Kamil dasz radę jutro?
Jeśli ktoś miałby pomysł co robić, od czego zacząć itp fajnie by było jutro to przedyskutować
Fajnie było by gdyby każdy z grupy wrzucił filmik ze swojej gry a potem by się go omawiało na join me . Jak coś mogę coś nakręcić tylko że ja gram obecnie PLO4 więc nie wiem czy filmik będzie miał dużą wartość dla graczy z wyższych stawek :challenge/
Dobrze by było mieć własny kanał na Team speak bądź ventrillo
Spotkania mogłyby się odbywać po trenigach Bociana było by to gwarancją dużej ilośći osób bądź w inne dni w godzinach wieczornych
dobra panowie dodawac mnie na skype kamil0181 i dodam was do grupy bedziemy tam mogli na biezaco sie wymieniac informacjami:D