Witam, otóż gram sobie od pewnego czasu PLO2 i zastanawiam się z jakiego programu skorzystać aby po każdej sesji móc obejrzeć rozdania, statystyki czy jakiś wykres, który mógłbym wrzucić na forum, wiem, że jest pokertracker i holdem manager, ale jak na mój limit są za drogie, a trial na kilka dni raczej też nie wystarczy...
universal replayer służy głównie do analizy rozdań ale jakąś opcję wykresów też ma, aby z niego korzystać trzeba przekonwerterować pliki w opcjach z tekstowych na xlm (jeśli dobrze pamiętam), program używa Javy
jak on wygląda i działa przykład na tym filmiku o Sng HU Holdem
http://pl.pokerstrategy.com/video/10154/
Na początku mi ok działał, ale potem coś kliknąłem i mi wywala staty na cały stół tak, że nie widzę nawet swojego nicka
i nie wiem jak to zmienić, ale póki gram plo2 to jakoś za bardzo nie potrzebny mi ten hud, ale z drugiej strony fajnie byłoby się już przyzwyczaić co i jak, jak rozpoznawać graczy itd.
Może ktoś ogarnięty pomoże ustawić hud'a w pt3 pod omahę, podpowie jakie staty najbardziej się przydają itd.?
Ja na początku uzywałem takiego samego jak Bocian ma na filmikach ale po pewnym czasie stwierdziłem, że za bardzo nie korzystam z agg na poszczegolnych streetach i kosztem tego wziałem po konsultacji z pewnym graczem z ktorym analizuje sesje kilka innych. Agg na na poszczegolnych stretach na pewno się przydaje ale hud byłby zbyt wielkich rozmiarow a w razie czego zawsze mozna w to looknac
Moj wyglada tak:
vpip/pfr/agg/3bet/c-r flop
cbet flop/fold to cbet flop/cbet turn/fold to 3bet turn
steal/donkbet flop/wts%/w%sd (no small pots)
Bardzo mi się przydały staty o 2nd barrel i wts ale na to potrzeba duzej probki. Ja nie mam z tym problemu ale na duzych roomach moze byc z tym gorzej.
Podeslal bym mojego configa ale nie wiem czy bylby kompatybilny z pt3 bo sam uzywam hm