Skip to forum
PLO learning group

Notifications
Clear all

PLO learning group

22 Posts
16 Users
0 Reactions
4,345 Views

Witam,

Czy są osoby zainteresowane stworzeniem PLO learning/study group?

Pzdr

Reply
21 replies
helloyoyo

istnieje juz taka grupa, jak cos to priv:)

Reply
MrBocian

Jak działa ta learning group? Nie chcielibyście czasem przenieść jej aktywności tutaj na forum, aby każdy mógł skorzystać? Zapraszam, obiecuję, że trenerzy będą wspomagać grupę swoim doświadczeniem ;)

pzdr

Reply
kapelusznik

Napisane przez MrBocian
Jak działa ta learning group? Nie chcielibyście czasem przenieść jej aktywności tutaj na forum, aby każdy mógł skorzystać? Zapraszam, obiecuję, że trenerzy będą wspomagać grupę swoim doświadczeniem ;)

pzdr

W sumie to działa na zasadzie Omaha Cafe. Rozdanka, analizy itp.. Czasem jakaś konferencja albo live session.

Reply

nie wiem jak działa grupa helloyoyo, ale ta w której ja pracuje to działa przy użyciu Skype i join.me lub team viewera.

Ustalamy trening na określoną godziną i analizujemy rozdania lub pracujemy nad określoną sytuacją.

ciężko to przenieść na forum bo jak by to miało wyglądać ?
chociaż Bocian twoja propozycja o pomocy jest mega interesująca i jakby była możliwość to warto korzystać :)

Reply

Gram PLO5 i nie wiem czy ktoś będzie chciał przygarnąć :)

Zaznaczam, że planuję szybko przejść na PLO10 bo mimo, że na micro trochę zjada rake to ogarnęłam sobie bardzo dobry "VIP DEAL" na ipoker _cool: _tongue:

Reply
helloyoyo

Napisane przez kapelusznik

Napisane przez MrBocian

pzdr

W sumie to działa na zasadzie Omaha Cafe. Rozdanka, analizy itp.. Czasem jakaś konferencja albo live session.

problem w tym, ze od oceny rozdan sa inne dzialy, a z brazowym statusem mozna wrzucac tylko do plo25, a my gramy w wiekszosci wyzej. Chyba, ze Bocian rowniez poza ocena rozdan w dzialach do tego stworzonych, wypowaidalbys sie takze u nas na forum?

Reply
hans101

helloyoyo wyslalem zapa

Reply
mat2000

Napisane przez 90ewcia90
Zaznaczam, że planuję szybko przejść na PLO10 bo mimo, że na micro trochę zjada rake to ogarnęłam sobie bardzo dobry "VIP DEAL" na ipoker _cool: _tongue:

jaki to jest 'bardzo dobry deal'?

Reply

Napisane przez mat2000

Napisane przez 90ewcia90

jaki to jest 'bardzo dobry deal'?

pewnie z 55-60%

Reply
mat2000

No to biorąc pod uwagę rake w porównaniu ze starsami szału nie ma.

Reply
domycia

Czy działa obecnie jakaś learning grupa, która przyjęła by pod swoje skrzydła początkującego? :f_biggrin:

Reply
garimton

podbijam

Reply
helloyoyo

@up wyslalem zaproszenie i wiadomosc, jezeli chcesz dolaczyc do naszej grupy:)_

Reply
roqallo

no ja też się zauroczyłem PLO więc jak by ktoś mnie mógł przygarnąć :D

Reply

Niedawno zainteresowałem się omahą, jestem narazie początkujący, ale jestem pracowity i mam nadzieję na szybkie przejście niskich limitów na plo50-100. Byłbym bardzo wdzięczny na zaproszenie do grupy bo myślę, że mógłbym się od was dużo dowiedzieć. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)

Reply
fozzy123

Witam.

Nigdy nie byłem w żadnej grupie learningowej ale kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Gram mix PLO 10 i 20 na iPoker.

Reply
vindurin

siemanko rowniez chciałbym sie podpiac PLO 10 25 party

Reply
SzybkiJack

Siema, znajdzie sie jeszcze miejsce?

Reply
mat2000

Szukam miejsca w grupie która działa ;)
Gram PLO10, szotowałem średnio udanie PLO25.
Chętnie zagram też jakiegoś sweata na PLO10 w weekend.

Reply