Jest jakiś darmowy (najlepiej) tracker do omahy, który umożliwiałby kontrolowanie ile wygrałem/przegrałem + ewentualnie jakieś wykresy? Bez żadnych statów. Jeśli jednak nie ma nic takiego to co najlepiej kupić?
Teraz to pewnie kupić trzeba Omaha Manager'a 2, ale póki co to strasznie zabugowany i ciężki ten soft jest. Potrafi przyprawić o tilta
Omaha Manager to jest rozszerzenie z PT3? Nieee nie chce mi się wydawać 90$ na coś z czego prawie nie będę korzystał
Ciekawe, nie miałem pojęcia, że na rynku jest też darmowy tracker. Czy ktoś go testował? Jak wrażenia?
Wkrótce powinienem potestować HEM2 - postaram się podzielić doświadczeniami - a na razie będę wdzięczny za opinie obecnych użytkowników tego softu i porównanie ze starym HEM jeśli można - dzięki!
pzdr
oj chłopak testował na ftp i śmigał aż miło, to najleprzy i chyba jedyny tracker do mix game, polecam do 2-7TD;) a zeby bylo lepiej on gral na ubuntu-linux:)
pozdrawiam
Napisane przez MrBocian
a na razie będę wdzięczny za opinie obecnych użytkowników tego softu i porównanie ze starym HEM jeśli można - dzięki!
pzdr
Używam prawie od początku jak się tylko pojawił. Nie był to raczej dobry krok, ale wcześniej czy później i tak to trzeba zrobić. Lepiej później....
Teraz nawet nie jest tak źle. Sporo bugów już poprawiono. Na początku często pojawiały się nieodpowiednie popupy do statystyki, którą się najeżdżało na HUDzie, czasami się wywalał cały OM2, często miałem tak, że jakiś error wyskakiwał w hand replayerze. Na szczęście większość z tego już się nie zdarza, albo bardzo rzadko.
Chociaż nadal nie pokazuje mi dobrego popupa do statystyk agresji.
Wykresy mi się mniej podobają, ale to może kwestia gustu.
Działa na pewno wolniej. Raz nie wiem zupełnie czemu, tak mi się zapchał, że od rozegrania ręki do jej pojawienia się w OM2 mijały chyba 3 minuty. Ale od bodaj ostatniego update'u performance jakoś lepiej u mnie idzie.
Jakiś problem też miałem przy instalacji na laptopie na Viscie, ale po 2 próbach poddałem się, bo akurat nie był mi tam krytycznie potrzebny.
Wielu rzeczy jeszcze na pewno nie mam dobrze przetestowanych i opanowanych, bo ostatnio z braku czasu wolę grać więcej niż bawić się w nowe możliwości i opcje.
wiele rzeczy nie działa tak jak powinno w 100% ale to jest darmowy program rozwijany przez ludzi po godzinach a nie program kosztujący 100$ czyli tyle ile kosztuje miesiąc utrzymania w krajach zamieszkiwanych przez 3/5 naszej populacji naszej planety, jak grasz nl2 i chcesz odpalić 24 stoliki FR ze statystykami to kupisz HM albo PT?-NIE:) jak grasz sng/mtt za 0.10$ kupisz-NIE:)
Aimboy zgłoś się na Skype to cos poradzę bo tu będe musiał złamać regulamin i usuna mój wpis