Czy uzywa ktos programow do gry w Omage ? jak tak to jakie polecacie ?
przydalby mi sie poker tracker do omahy ( zebym mial jakies info o graczach) oraz poker indicator ktory liczy za mnie outy i odsy ( przydatne jak sie gra na kilku stolach ) doradzcie czy warto w te programy inwestowac ... no chyba ze cos innego polecacie
nim kupisz dany program zorientuj się najpierw czy nie widnieje on na "zakazanej liście" w wybranym przez Ciebie poker roomie
No liczy liczy, ale jak na mój gust to za dużo to liczenie nie daje. Jak dla mnie niepotrzebne. Przyjrzę się dokładniej jeszcze, ale na razie wolę holdem managera, outs sobie sam mogę policzyć.
Istnieje jakieś darmowe narzędzie, które gromadziło by historię rozdań i pozwalało ją potem przeglądać?
Nie chcę na razie inwestować w HM dla omahy bo dopiero poznaję tą odmianę i nie wiem czy spodoba mi się na tyle, że będę ją dłużej grał, a 15 dni triala to jednak troszkę za mało na poznanie gry
Nie znam żadnego. kompletnie nie rozumiem czemu elephant nie ma jeszcze takiej opcji. Nie wyobrażam sobie gry bez trackera, szczególnie w fazie nauki, więc to jest problem imho. Pozostaje szybko decydować, albo zmiana kompa/reinstall windy co 15 dni:D
Boze ale wy to jesteście już "dojebani"(w sensie dobrzy:D) może i ja powinienem zacząć używać jakiegoś programu, bo gram zupełnie na czuja...
nie widzę jakiegoś ultra problemu w graniu bez trackera na PLO25 tak do 4-5 stołów, pomaga w tym robienie notek i patrzenie na wcześniejsze rozdania. Obniża to tylko winrate imo.
Oczywiście z Trackerem jest o wiele lepiej ale omaha to nie holdem gdzie bez statystyk nie wyobrażam sobie multitableingu.
Dla uboższych jest crack i wersja suite tylko tyle, że nie legalna chyba a raczej na pewno. Tylko nie wiem jak to jest z jego wykrywalnością i nie promuje użytkowania nie legalniej wersji. A jak do holdema to elephant jest całkiem spoko wg mnie.
Dla mnie nie tyle istotne jest granie z trackerem, co o wykorzystywanie go później do analizy własnej gry.