Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

bluza ale wal

44 Posty
26 Użytkownicy
0 Reakcje
4,174 Wyświetlenia
koval1990

[treść edytowana]

Przepraszam ze tak zaczynam temat ale .. [treść edytowana]

Zacznijmy od tego ze jestem se koval.

Mam swoich przyjaciol tak jak i mam wrogow.

OK wiec zacznijmy ze mam rogow... No mam ale jestem przez dluzszy czas neutralny do nich.. nawet nie wiem ilu ich mam ale ogolnie nikomu nie podpadam.

Wiec dzis kulturalnie ziomek mnie namawie zebysmy poszli na potancowe .. wiec ok ide .. Kurke std na wieszak i ide w plener w bluzie ... Juz wypity , z dobrym nastawieniem do ludzi zaczynam sie bawic ... Bawie jak czlowiek , wyglada to obiecujaca bo tancze z koleznka z podstawowki ktora wyrsola na super laske...ale nie o tym tu ... no i jak sie bawie to bluze zostawiam tam gdzie mam kurtke " szatnia samowolka" i sie nie martwie i tancze jak [treść edytowana] do konca impry .

Az woncu ubieram sie ... patrze kurtka lezy w rogu .. gdzies na ziemii .. A BLUZY nie ma ... JAkis [treść edytowana] ktory za mna nie przapadal mi chyba ja zwinal. [treść edytowana] nie chodzi o bluze ale jakbym wiedzial kto. ... bym wymierzyl sprawiedliwosc ..

[treść edytowana] przepraszam za slownictwo ale inaczej tego opisac nie moge " leb o sciane i zachwycal sie jak jakis [treść edytowana] blaga o litosc....

Ale do rzeczy

Ze zlosci wzialem jakas katane
nie zrwocilem uwagi co to za katana ,a nni czyja
chialem sie tylko odegrac
znalazlem perfum , wafelka, fajki i rachunki i jest mi okropnie teraz glupio...

co mam zrobic >? [ pomijajac obicie mordy jak sie dowiem kto w [treść edytowana] polecial z moja bluza"

MAm do odniesc i liczyc na sprawiedliwosc czy [treść edytowana] miec tak "ktos: mnial na mnie >>??/

przepaszam za pisownie piesze jak tylko wroilem z imprezy

pozdrawiam

// wulgaryzmy - galer

Odpowiedz
Cytat
43 odpowiedzi
Demiurg12

odnieś powiedz ze byles najebany i miales podobna i ci sie pomylilo

to ze ktos jest chujem i ci zajebal bluze nie znaczy ze ty musisz tak samo robic innym :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Blutteufel

Takie rzeczy non stop na imprezach się zdarzają. Raczej nikt specjalnie nie zajebał ci tej bluzy, tylko zapewne ktoś nawalony myślał, że to jego. :facepalm: Odnieś do baru bluzę i zapytaj,czy nie mają twojej. I wyluzuj trochę...

Odpowiedz
Cytat
Kuubek

hahaha ale beka :D

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7

popieram kolegow wyzej, odnies, powiedz ze byles najebany i wziales przypadkiem, std :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Kuubek

Napisane przez SeBiX7
popieram kolegow wyzej, odnies, powiedz ze byles najebany i wziales przypadkiem, std :f_cool:
miales isc spac klamczuchu :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7

Napisane przez Kuubek

Napisane przez SeBiX7
miales isc spac klamczuchu :pokerface: bylem wyrzucic smieci :f_cool:

gn _cool:

Odpowiedz
Cytat
mjeszko

masz karę, że w Wielkim Poście na potańcówki chodzisz :pokerface: :pokerface: :pokerface: :pokerface: :pokerface: :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Tu Ci pomogą.

Odpowiedz
Cytat
galer

Chłopie zlituj się z tą łaciną, bo zamiast piec z rana bułeczki na śniadanie to muszę ci mazać posty na czerwono.. :ayfkm:

Raczej wątpię, czy ktoś umyślnie zajumał ci bluzę. Ziomek po prostu był jeszcze mocniej zrobiony niż Ty i zawinął ją z rozpędu.
Przejdź się do klubu i zapytaj czy nikt nie szukał ciuchów. Jeśli nie, to zostaw namiary na siebie.
Może się zdziwisz i typ co wziął Twoją bluzę zachowa się podobnie i cała sprawa dobrze się skończy.

Nie ma co od razu przewidywać najgorszego :)

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007

Napisane przez BleakAmaranth
Tu Ci pomogą.

dobra strona, a na górze baner 'Szybka pożyczka do 7000' - dobry target :D

Odpowiedz
Cytat
nikoafc

zalosne...

tak btw jaka to byla bluza ze sie tak spiales ? z napisem JP ?

Odpowiedz
Cytat
PatrykG

Takie rzeczy non stop na imprezach się zdarzają.

Na hard party raczej kroją zapalniczki. | Złodzieje Zapalniczek |

Odpowiedz
Cytat
arrat80

Koval dzisiaj wstanie, kac jak skur..syn, bluzy nie ma, epicki post na forum jest :facepalm: :D :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
GLADIATORq

Napisane przez arrat80
Koval dzisiaj wstanie, kac jak skur..syn, bluzy nie ma, epicki post na forum jest :facepalm: :D :fuckyeah

+1

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez nikoafc
zalosne...

tak btw jaka to byla bluza ze sie tak spiales ? z napisem JP ?

+5 :D :D :D

Odpowiedz
Cytat
RoyalDG

Napisane przez arrat80

:nh

Odpowiedz
Cytat
koval1990

Napisane przez arrat80

+5

A co z wafelkiem ??

Spoiler

Bluza jak bluza, bardziej sie wkurzylem za czyn a nie za bluze. Watpie zeby ktos ja wzial pomylkowo bo kurtka lezala na glebie w rogu wiec ktos szperal. Z tej katany szalik gdzies wyrzyiclem po drodze z tego co pamietam a koles pali czerwone routy ktore mi w ogole nie podchodza wiec odkupie wafla i pojde odniesc nie moja rzecz.

Odpowiedz
Cytat
Juniorski90

Zachowales sie gorzej od osoby, ktora ci zajebala bluze. Jezeli to byl twoj wrog to zrobil to z jakiegos powodu (oczywiscie to tez jest zjebane, ale cie nie usprawiedliwia), a ty komus obcemu cos ukradles, zeby nie byc stratnym, lub pewnie chciales pokazac komus kto byl z toba, ze jestes "kozak". Jednak stales sie tylko takim kozakiem:

Odpowiedz
Cytat
koval1990

Nie chcialem nikomu nic udowadniac, bylem wku** i nachlany dosc powaznie i do konca nie wiedzialem na co sie porywam.

Jestem w trakcie ustalania czyje to jest.

Oczywiscie wolalbym oddac do klubu a nie wlascicielowi.

Myslicie ze mozna odniesc do klubu i powiedziec ze pomylka i oni niech to zalatwiaja jakby sie ten ktos zglosil czy cos ??

Odpowiedz
Cytat