http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-110rg-g-shock-2-kolory-gw-pl-wawa-i3400483304.html
Ma ktos moze zegarek z tej serii w kolorze bialym i moze mi cos powiedziec jak to jest z jego czystoscia ?:> czy szybko sie brudzi i czy latwo zmyc ten brud ? ;p
http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-110rg-g-shock-2-kolory-gw-pl-wawa-i3400483304.html
Ma ktos moze zegarek z tej serii w kolorze bialym i moze mi cos powiedziec jak to jest z jego czystoscia ?:> czy szybko sie brudzi i czy latwo zmyc ten brud ? ;p
ziom ten zegarek to fejk to raz a dwa jesli jestes czystym człowiekiem to nie brudzi sie i latwo sie zmywa
no chyba sie wydaje
masz zegarek elektroniczny i wskazówki, poza tym nie chodzi mi konkretnie o ten model, tylko ogolnie o biale g-shocki
bo podoba mi sie ale nie wiem czy chce mi sie codziennie czyscic
miałem 2 zegarki g-shock.
Moje jedyne "sportowo-młodzieżowe" zegarki ![]()
Generalnie bez szału. Cena wysoka nie jest jak na zegarek, ale nie warto.
One tylko ładnie wyglądają
tylko ladnie wygladaja ? no to co maja jeszcze robic ?;p regarki wygladaja na dosc solidne i wytrzymale zreszta taka jest ich reklama i mysl przewodnia ;p
a mozesz tak w skrocie powiedziec dlaczego ? bo spodobal mi sie a nie chce zalowac zakupu
Za 500-600ppln możesz dostać o wiele lepiej wglądające zegarki. Ja osobiście polecam przejrzeć ofertę firmy Fossil.
Napisane przez avril1991
Za 500-600ppln możesz dostać o wiele lepiej wglądające zegarki. Ja osobiście polecam przejrzeć ofertę firmy Fossil.
:nh
dobre zegarki ! TANIE A DOBRE
Napisane przez avril1991
![]()
Nie kupuj tego Fiata, lepiej sobie idz obejrzyj tego Daewoo.
Panie jezeli juz zniechecasz CASIO, to prosze nie polecaj jakas firme ktora sie zajmuje Moda...
To juz technicznie/mechanicznie CASIO stoi z 10 leveli nad Fossilem.
mam czarnego. nie wiem jak ma sie brudzic niby...spokojnie mozesz go umyc zawsze jak cos. POLECAM.
Miałem kilka lat temu białego G-shocka. Niestety łatwo się brudził i ciężko go było wyczyścić. Dodatkowo u mnie występowało zółknięcie paska. Nie wiem jak jest teraz z jakością tych zegarków...
Też kiedyś miałem biały zegarek (nie taki i nie z komunii
), niestety po roku biel przeszła w jasny beż...
Polecam czarny
Wygląda naprawdę dobrze, poza tym mówi się, że czarny jest kolorem profesjonalizmu
Czemu garnitury są czarne? Albo jak przyjeżdża makler/doradca finansowy, to przeważnie ciemnym samochodem?
Napisane przez kokuks
juz sobie kupilem czarnego g-shocka![]()
co kto lubi :sdrink
i jak, podoba się Tobie ?