Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Diablo Iii

29 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,812 Wyświetlenia
szoker22

Witam własnie sciagnałem bete super diableskiej gry ze strony blizzarda, tylko problem jest w tym ze oczywiscie nie moge jej odpalic bo oczywiscie nie mam klucza :rage: :rage: ale widzialem na YTze mozna to jakos tak przykombinowac zeby ją uruchomic bo goscie grali. Podobnie było z betą starcrafta 2 wystarczyło tylko wrzucic pare mapek.
Poki co jestem totalnie stfiltowany bo moge narazie poslychac muzyczki i popatrzyc na main menu :facepalm: wiem ze niektorzy tu tez z niecierpliwoscia czekaja na Diabolo numer trzy! ma ktos jakies pomysły lub sam juz probowal cos kombinowac?

Odpowiedz
Cytat
28 odpowiedzi
Shniman

Straciłem rok życia w II i radzę nie kombinować bo za szybko uzależnia :rage:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szoker22
Witam własnie sciagnałem bete super diableskiej gry ze strony blizzarda, tylko problem jest w tym ze oczywiscie nie moge jej odpalic bo oczywiscie nie mam klucza :rage: :rage: ale widzialem na YTze mozna to jakos tak przykombinowac zeby ją uruchomic bo goscie grali. Podobnie było z betą starcrafta 2 wystarczyło tylko wrzucic pare mapek.
Poki co jestem totalnie stfiltowany bo moge narazie poslychac muzyczki i popatrzyc na main menu :facepalm: wiem ze niektorzy tu tez z niecierpliwoscia czekaja na Diabolo numer trzy! ma ktos jakies pomysły lub sam juz probowal cos kombinowac?

Jeżeli zamierzasz tak kombinować to nie lepiej było od razu spiracić ? :facepalm:

A co do tego że uzależnia to fakt, zwłaszcza jak się gra po necie ale singleplayer też trzyma wysoki poziom (jak na tamte czasy oczywiście).

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Jak to ,,spiracic'' ? mozesz powiedziec co wiecej na ten temat? btw grałem w wowa i sie nie uzalezniłem a po 2 to dobrze miec jakas odskocznie jak cie poker lekko mowiac wkurwi

Odpowiedz
Cytat
89deny89

Napisane przez Shniman
Straciłem rok życia w II i radzę nie kombinować bo za szybko uzależnia :rage:
ja nadal się zastanawiam gdzie wyrobiłem więcej roboczo-godzin , w diablo czy w poksa :rage:

Oczywiście jak wyjdzie pełna wersja to kupuje oryginał i jeśli mój lapek nie wyrobi a pewnie nie to inwestycja w stacjonarny i koniec z pokerem pewnie :D

Odpowiedz
Cytat

To że warto mieć odskocznię od pokera to wiadomo (ja gram czasem w Dotę jednak ostatnio po cashoucie nie gram już w poker).

Masz wersję testową która wymaga klucza tak ? jeżeli naprawdę tak jest to strzał w stopę ze strony producenta. A co do tego czy da się jakoś to oszukać to nic na ten temat nie wiem, czekam aż do premiery :)

Odpowiedz
Cytat
mirash84

W Empiku mozna teraz najtaniej zamowic (przez neta ofc) w przedsprzedazy za 170zl (normalnie 200zl). Mozna zamowic teraz a zaplacic przy odbiorze;)
D2 - fakt tez nie wiem, gdzie wyrobilem wiecej roboczogodzin :)

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Ja to juz 14 maja rozbijam namiot pod empikiem _ugly: _ugly:

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Nie lepiej zamowic i odebrac w punkcie odbioru zamiast stac w kolejce do kasy? :D
Aczkolwiek nie jestem pewien czy zamowione D3 nie bedzie dzien-dwa pozniej, bo przewidywana wysylka d3 z magazynu do sklepu to wlasnie dzien premiery, no ale moze tego nie zrobia:)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez mirash84
Nie lepiej zamowic i odebrac w punkcie odbioru zamiast stac w kolejce do kasy? :D
Aczkolwiek nie jestem pewien czy zamowione D3 nie bedzie dzien-dwa pozniej, bo przewidywana wysylka d3 z magazynu do sklepu to wlasnie dzien premiery, no ale moze tego nie zrobia:)

Przeważnie właśnie tak zamawiane gry przychodzą po premierze chociaż zdarzają się wyjątki (plusem takiej sytuacji jest to że czasem dorzucają jakieś gadżety dla kolekcjonerów figurkę z gry lub coś innego za opóźnienia).

Odpowiedz
Cytat

[Treść wyedytowana]

//takie oferty nie są na naszym forum dozwolone salyk

Odpowiedz
Cytat
salyk

Kurde, a ja się boję kupować grę... Jak mnie pochłonie tak jak poprzedniczka, to nie będzie za fajnie :P

Odpowiedz
Cytat

Panowie ja w wieku 12-14 lat zarobilem dobre siano na diablo 2 . mialem dwa komputery stacjonarny na ktorych lecialy boty 24h ktore robily tzw baalruny itd i zbieraly mi itemy a ja wstawialem za dobre kase na ebay i allegro . O d3 mysle podbnie jak o pokerze przyjemne z pozytecznym wiec na d3 tez bedzie mozna dobre siano zarobic tymbardziej ze blizzard wyszedl graczom na przeciw i zrobil wewnetrzny dom aukcyjny :)

Odpowiedz
Cytat
szoker22

#up no to sie troche pomylisz

Odpowiedz
Cytat
demontaczki

Napisane przez mwatola
Panowie ja w wieku 12-14 lat zarobilem dobre siano na diablo 2 . mialem dwa komputery stacjonarny na ktorych lecialy boty 24h ktore robily tzw baalruny itd i zbieraly mi itemy a ja wstawialem za dobre kase na ebay i allegro . O d3 mysle podbnie jak o pokerze przyjemne z pozytecznym wiec na d3 tez bedzie mozna dobre siano zarobic tymbardziej ze blizzard wyszedl graczom na przeciw i zrobil wewnetrzny dom aukcyjny :)

Mam nadzieję, że blizzard tym razem nie da yhym i przy takich praktykach będą lecieć szybkie permy lub przynajmniej jakieś półroczne bany

Odpowiedz
Cytat
soekholdem

Napisane przez salyk
Kurde, a ja się boję kupować grę... Jak mnie pochłonie tak jak poprzedniczka, to nie będzie za fajnie :P

O to to to. Dokładnie w ten sam sposób myślę. Strach się bać jak przeliczę godziny nad diablo na $/h : DD

Odpowiedz
Cytat

no tak znow sie zaczyna klasycznie '' Haters gona hate '' przeicez to jest oczywista sprawa ze to juz nie bedzie mozliwe to co 12 lat temu . Ale to nie zmienia faktu ze wciaz bedzie w d3 pelno osob ktorzy poza przyjemnoscia z gry beda grindowac dla pieniadzy sprzedajac itemy na wewnetrznym domu aukcyjnym blizzarda .
Ps . w niczym sie tu nie myle . ;]

Odpowiedz
Cytat
hazelasty

Diablo II LOD :heart: setki godzin spedzonych na battle necie, nie moge sie doczekac, az wyjdzie trojeczka ;].

Odpowiedz
Cytat
hazelasty

Napisane przez mwatola
no tak znow sie zaczyna klasycznie '' Haters gona hate '' przeicez to jest oczywista sprawa ze to juz nie bedzie mozliwe to co 12 lat temu . Ale to nie zmienia faktu ze wciaz bedzie w d3 pelno osob ktorzy poza przyjemnoscia z gry beda grindowac dla pieniadzy sprzedajac itemy na wewnetrznym domu aukcyjnym blizzarda .
Ps . w niczym sie tu nie myle . ;]

jaka miales ksywke na d2-pol :D?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez WeakTight27
To że warto mieć odskocznię od pokera to wiadomo (ja gram czasem w Dotę jednak ostatnio po cashoucie nie gram już w poker).

Masz wersję testową która wymaga klucza tak ? jeżeli naprawdę tak jest to strzał w stopę ze strony producenta. A co do tego czy da się jakoś to oszukać to nic na ten temat nie wiem, czekam aż do premiery :)

Wersja beta wymaga teraz klucza. Było tak że zgłaszałeś się do blizza jakoś i oni rozsyłali cd-keye do wylosowanych. Ze SC2 też tak było.

Jak pomyślę ile czasu spędziłem grając w D2 to żal mi się siebie robi :(

Mój komp na szczęście trójki nie pociągnie. Jak już sobie kupie nowego to mam nadzieje że nie będzie za późno i nie będą same boty latały, tak jak od paru lat w D2.

Odpowiedz
Cytat