Slyszalem, ze po raz kolejny Wasz gostynski sklad organizuje zajebisty turniej. Tym razem w Krzemieniewie. Wybierasz sie moze? Byles w tym zajezdzie w ktorym to ma sie odbyc? Zastanawiam sie czy jest tez tak fajnie jak w tej Waszej Alternatywie. Bo juz wiem, ze na ludzi od Wsa mozna liczyc bo spoko ziomki. Jak znasz jakies szczegoly, daj znaka prosze.
Cześć
Dobrze, że piszesz o tym turze, tak bym go przegapił ;p Wybierać pewnie się wybiorę;) Co do lokalu- pierwsza klasa, na pewno nie będzie tak ciasno jak w Alter. Formuła taka jak na gostyńskich turniejach więc powinno być O.K.
Co do szczegółów to tylko tyle ile wyczytałem, ale nie ma problemu żebym z Johnym porozmawiał, może przy okazji jakąś satkę zagram ![]()
Pozdrawiam
Dobrze wiedziec. My pocisniemy do Was w standardowym skladzie, tylko tym razem bierzemy pokoj bo 4 raz wracac o 6 nad ranem po "ciezkiej" nocy tyle kilometrow to nam sie nie usmiecha. No ale jest jeden warunek. Na liscie musi byc minimum 20 osob. Ja juz cos tam z Johnym pare slow zamienilem odnosnie tego turka, wiem, ze o organizacje martwic sie nie trzeba bo z pewnoscia chlopaki kolejny raz stana na wysokosci zadania i przygotuja zajebisty event. Ciekaw tylko jestem czy catering bedzie tak samo wypasiony jak w Alter;)
Pozdro i jak cos do zobaczenia dziewietnastego.