Przejdź do forum
Doncaster - Londyn

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Doncaster - Londyn

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
488 Wyświetlenia
69CuZo69

Siemka,

niedługo wybieram się do Anglii na tydzień i zastanawiam się czy gdzieś w miejscowości Doncaster lub w Londynie kupie fajne rzeczy związane z pokerem? Jeżeli tak to podacie może lokalizację czy coś? :D

Jest coś co powinienem zwiedzić? Może inne miejscowości?

Dzięki za pomoc ;)

Pozdrawiam! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
69CuZo69

UP

+

Jak przeprowadzę się do Anglii i założę sobie tam konto to będę mógł bezpośrednio z PS na konto przelewać kasę?

I jak się sprawy mają jak nie będę zameldowany tam nigdzie... tylko wynajmował pokój lub mieszkanie? Będę mógł wtedy zmienić dane na PS?

Rozumiem oczywiście że wcześniej będę musiał z tamtego kotna wpłacić na PS?

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
wantmemoney

nvm

Odpowiedz
Cytat
duff2511

Żeby założyc konto, musisz byc zameldowany.

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

Napisane przez duff2511
Żeby założyc konto, musisz byc zameldowany.

:facepalm: ... w sumie tak :D

Ale jest jakaś możliwość legalnej gry na tamtym terenie?

Mam Skrilla >> dało by się pozmieniać dane albo przelewać na tego polskiego, tylko chodzi o to że gram na terenie Anglii?

Wiem że jest coś takiego że jak wygram coś nawet w turnieju powiedzmy w Londynie to nie mogę wydać tej kasy w Polsce, tylko odprowadzić podatek od wygranej a jak się ma gra online?

Odpowiedz
Cytat

to widze ze super wiesz
jak cos wygrasz w tym londynie to zadnego podatku nie ma i mozesz to wydawac w PL normalnie

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

Napisane przez alojzy1944
to widze ze super wiesz
jak cos wygrasz w tym londynie to zadnego podatku nie ma i mozesz to wydawac w PL normalnie

Gdzieś na ps.com chyba nawet była dyskusja o tym...

Była strona i pokazywała ona kto ile na prawdę zarobił na WSOP 2011 i któryś z 9 graczy musiał odprowadzić podatek od wygranej w stanach i w swoim kraju...

Odpowiedz
Cytat