Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

e papieros

22 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
6,325 Wyświetlenia
koval1990

Witam.

Czaje sie zeby kupic e papierosa takiego do 120zl Tylko ze jestem zielony w tym temacie.

Jezeli moze ktos podpowiedziec to bedzie milo :D

Co ile sie wymienia te kadrize czy jak to sie tam nazywa
Co ile sie wymienia automizery czy jak to sie nazywa :D
Na ile starcza buteleczka plynu ?

Ogolnie jakie koszta jest palenia e-papierosa w miesiacu ? Na zwykle papierosy wychodzi mi ok 300zl miesiecznie .

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
boxer82

Osobiscie mysle że e-papieros to takie same gównoj ak zwykły papieros. Jezeli chcesz przestac to poprostu zrób to a jeżeli nie to się nie oszukuj.
Ja nie pale całkowicie od pó a od początku 2010 roku popalałem => paliłem przy okazji jak kumpla spotkałem, jak impreza była itp tak srednio raz na 2 tygodnie i wtedy ok 5-10 fajek na wieczór. Do tego 2010 paliłem ok paczki dziennnie od 1997 roku więc trochę czasu było.
Nie uzywałem żadnych tabletek,nie czytałem ksiązek nic z tych rzeczy. Kwestia woli i uzmysłowienia sobie czego chcesz. Musisz poprostu chciec rzucic.

Co do tematu to nie powiem ci jak to wypada - ale kumpel liczyl i sie opłaca. jednak u niego wyglądało to tak że miał tego e-pap a i tak kupował fajki (palił go tam gdzie nie mógł normalnego)

Odpowiedz
Cytat
Pasiv

Allen Carr - Easy Way. Przeczytaj książkę, zawiera wszystkie wskazówki dotyczące papierosów jakie chcesz palić. Po lekturze będziesz bez problemu mógł zdecydować czy palić elektroniczne czy analogowe. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
koval1990

nie chce rzucic palenia :)

Chce zaoszczedzic i tym bardziej pomyslec troche o zdrowiu.
E papieros do tego wszystkiego jest wygodny bo czesto mam ochote machnac sie z 6 razy a jak odpale fajke to automatycznie musze palic 4-5min. Do tego e papieros nie smierdzi. Tylko ja mieszkam w malej miejscowosci gdzie watpie czy znajde te czesci wymienne i pytam o ceny i jak czesto trzeba wymieniac zeby wiedizec mniej wiecej ile bym musial tego kupic zeby starczylo mi do wyjazdu do wiekszego miasta.

Odpowiedz
Cytat
TthreeO

jak masz kupic za 120zł to w ogole nie kupuj

Odpowiedz
Cytat
zagalo89

ja to kupilem , popalilem miesiac i wrocilem do zwyklych fajek ;]
ale moze Tobie ise uda nie wrocic , koszty to 30zl-50zl miesiecznie na olejek ktory starcze walsnie na okolo miesiac, jak bedziesz kupowal to polecam kupic e-papierosa na olejki bo kartridze sie nie oplacaja , takze kup z atomizerem czyli na olejki lepiej Ci wyjdzie finansowo. Ja ostatnio wygralem 4000zl w pokera i na bukmacherce w 2 tygodnie wiec teraz chiwlowo nie patrze ile na fajki wydaje, ale jesli chce sie oszczedzic to epapierosos to dobry pomysl ale mi za bardzo brakowalo prawdziwego smaku. pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
koval1990

Napisane przez TthreeO

??
Znajomy ostatnio kupil dla siebie i dla dziewczyny cos ok 100zl/szt i zachwala. Sam palilem z niego i mam pozytywne wrazenia. Tylko ze nie moge sie tego znajmoego podpytac bo nei mam do niego kontaktu

Odpowiedz
Cytat
zagalo89

jak w malym miescie to polecam to gdize ja kupilem czyli firma liqu albo liqo wpisz w googlach to Ci wyszuka tam kupujesz przez internet i zamawiasz olejki przez internet ( 30ml olejku ) starcza na miesiac.

Odpowiedz
Cytat

Paliłem kiedyś pół paczki dziennie zwykłych, kupiłem e-papierosa i teraz pale 1,5 paczki. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
koval1990

Napisane przez zagalo89
jak w malym miescie to polecam to gdize ja kupilem czyli firma liqu albo liqo wpisz w googlach to Ci wyszuka tam kupujesz przez internet i zamawiasz olejki przez internet ( 30ml olejku ) starcza na miesiac.

aktualnie jestem w gdansku do konca tygodnia i wlasnie do konca tygodnia chce to tu kupic i nie zamawiac. Czyli polecasz e-papierosa bez kartridzy tak ?

Odpowiedz
Cytat
Pasiv

Napisane przez koval1990
nie chce rzucic palenia :).

Zamierzasz palić do końca życia?

Odpowiedz
Cytat
koval1990

Napisane przez Pasiv

Napisane przez koval1990
nie chce rzucic palenia :).

Zamierzasz palić do końca życia?

Kto wie, wiem ze na razie nie chce rzucic palenia ale przejsc na zdrowsze palenie i tansze.

Odpowiedz
Cytat
zagalo89

tak , kartridze sie nie oplacaja , olejki tak. to kup sobie tam , a najwyzej ka Ci ise skoncza olejki to mozesz sobie nawet na allegro zamowic , a kartridze bys musial zamawiac dokladnie do tego typu papierosa takze i tutaj pod tym wzgledem na kartridze niem a sensu.

Odpowiedz
Cytat
koval1990

Napisane przez zagalo89
tak , kartridze sie nie oplacaja , olejki tak. to kup sobie tam , a najwyzej ka Ci ise skoncza olejki to mozesz sobie nawet na allegro zamowic , a kartridze bys musial zamawiac dokladnie do tego typu papierosa takze i tutaj pod tym wzgledem na kartridze niem a sensu.

a to tych kadridzy nie napelnia sie olejkiem tylko trzeba wymieniac ?? Nie moge jakos w necie znalesc takiego bez tego calego kadridza

Odpowiedz
Cytat
zagalo89

dokladnie trzeba je wymieniac

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
MonsterFil

A jak walory smakowe? Czy rzeczywiście przypomina prawdziwego papierosa?

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
MonsterFil

Sprawdzał ktoś co tak dokładnie wdychamy? Sądzę że jest mniej syfu niż w zwykłym papierosie ale czy ktoś może dokładnie napisać jakie substancje wchłaniamy i jaki mają wpływ na nasze zdrowie?

Mocno zainteresował mnie temat i zastanawiam się nad zakupem

Odpowiedz
Cytat
tango12x

Napisane przez TthreeO

Dokładnie

Pożądny e-papieros kosztuje tak koło 300 zł.

Na te po 100 zł na allegro nie opłaca się wydawać pieniędzy ;)

Odpowiedz
Cytat