Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ECOPAYZ

13 Posty
6 Użytkownicy
1 Reakcje
2,195 Wyświetlenia
huczwus

mam pytanie jak wyslac im te potwierdzenie zameldowania o co chodzi z tym dokladnie?

List B - Proof of address
Choose one of the following. The document must be dated within the last 3 months and your name and address must be clearly displayed.

Utility bill
Bank statement
Certificate of Residence

nie moge tego ogarnac :/

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Moderator
baadnewz01

Cześć,

ja pojechałem do urzędu miejskiego tam wydają za 17PLN potwierdzenie zameldowania (podobno jak powiesz, że potrzebne na studia itp., to dają za friko) Zdjęcie tego kwitu wysyłasz w celu weryfikacji i to wszystko.

Odpowiedz
Cytat
michalw95

O mialem ten sam problem dzieki

Odpowiedz
Cytat
huczwus

I po wyslaniu juz dj tego kwitu bede mogl wplacac i wyplaca hajsy ze starsow? I jeszcze jak sprawa wyglada z tą kartą od nich bo w sumie by mi sie przydala

Odpowiedz
Cytat
huczwus

I jeszcze jak wysylales te zdj dowodu osobistego bo mi już 2 raz wysylaja e-maila ze słabej jakości mam zdj dowodu i zeby wyslac lepsze

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Jak wszystko będzie się zgadzać to będziesz mógł wpłacać i wypłacać. Karta przyszła mi po 6-7 dniach. Zrób zdjęcie tak żeby wszystko było widoczne bez żadnej pikselozy i powinno być ok.

Odpowiedz
Cytat
huczwus

Dobra dzięki . :)

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

Sam byłem i wkręciłem, że na studia to za friko ale wiem że ogólnie odpłatnie

Odpowiedz
Cytat
huczwus

We are writing with regard to your ecoAccount. In order to remove the hold from your account, please send us a copy of the card ending in 2501. The first 6 digits and the last 4 digits of your card number must be visible. You may blank out the 6 digits in the middle of the card and the 3 digit CVV/CVC code on the back of the card.

Please feel free to contact us should you require any further assistance.

Dostałem taką dzisiaj wiadomość po doładowaniu mojego konta, wie ktoś o co chodi i dlaczego i co mam zrobic?

Odpowiedz
Cytat
huczwus

Gdzie mam wyslac tą kopię karty?

Odpowiedz
Cytat
szczesniak87

a co mozna im jeszcze podeslac? czy to bank statement latwo uzyskac w banku czy trzeba sie z tym troche bawic?

Odpowiedz
Cytat
huczwus

5min i masz

Odpowiedz
Cytat
oceter

Napisane przez szczesniak87
a co mozna im jeszcze podeslac? czy to bank statement latwo uzyskac w banku czy trzeba sie z tym troche bawic?

Bank statement to wyciag wiec co za problem. Jest juz temat ecopayz w dziale poker tam masz tyle info ze znajdziesz wszystko

Odpowiedz
Cytat