Skip to forum
Notifications
Clear all

FILMY#1

30 Posts
16 Users
7 Reactions
6,027 Views
MWaler

Nie tylko pokerem człowiek żyje
Polecamy filmy ! najlepiej jak na przykładzie poniżej - ofc wszelka dyskusja mile widziana :f_drink:
Piszemy tytuł filmu z hiperłączem do filmweba bądź trailera :f_thumbsup:

Cela 211

Reply
29 replies
MWaler

Ps ktoś był na nowym Warcrafcie ? nie ukrywam że za dzieciaka trochę przesiedziałem roboczogodzin przy tej grze :f_drink:

Reply
Johnny1994

Widzę fajny temat , na Warcrafta też bym sobie poszedł, bo to mój klimat a co do celi 211 nie widziałem ale z racji lubienia tematyki więziennej muszę nadrobić. Ja podrzucę coś znanego pod dyskusję Fight Club jak wrażenia i opinie? oglądaliście wgl?

Reply
MWaler

To chyba klasyka gatunku :f_cool: Jeżeli lubisz filmy jak wymieniłem to obejrzyj koniecznie
Plan ucieczki
Eksperyment
Dorwać Gringo

:f_thumbsup:

Reply
Varrancomando

Przez ciemne zwierciadło
Dla tych którzy lubią ciekawą, mocno zakręconą fabułę okraszoną dobrym wyrafinowanym humorem

Reply
Johnny1994

Co do planu ucieczki oglądałem ostatnio w TV i mi się nie podoba, niby wszystko fajnie ale maksymalnie przewidywalny, brakowało mi też w nim czegoś porywającego co by zachęcało do dalszego oglądania, nawet gra aktorska moim zdaniem szału nie robiła. Przekazu w nim moim zdaniem kompletnie brak.
Eksperyment też niedawno obejrzałem i tu już było inaczej, zachęcał do dalszego oglądania a gra aktorska mi się podobała. Jedyne co mi się nie podobało to końcówka, bo jak było w innym filmie "Tu nie chodzi o zemstę, tu chodzi kare" a tu końcówka była nijaka.
Dorwać Gringo widziałem kiedyś fragment i z tego co pamiętam fajny film na wieczór ale też nie jest jakimś arcydziełem filmowym.

Reply
Johnny1994

A tu macie na przerwę w grindowaniu, film trwający 20min a jego wartość jest jak dla mnie niepodważalna. Zachęcam wszystkich do obejrzenia.

Reply
halabasa

opis filmu ma mało wspólnego o czym tak naprawdę jest ten film
Drabina Jakubowa

Reply
Varrancomando

Nie przepadam za japońskim kinem jakoś szczególnie ale dość ciekawa fabuła i zdecydowanie trzyma do końca w napięciu
Riaru onigokko

Reply
MWaler

Varrancomando

Używaj proszę hiperłącza, będzie nam prościej :f_drink:

Reply
Varrancomando

.

Reply
MWaler

Jeżeli ktoś chce obejrzeć przyjemny film wieczorem na poprawę humoru to polecam
SZEF mi się bardzo podobał :f_drink:

Reply
Johnny1994

Na moje ten temat szybko umrze, bo tylko wymieniamy filmy a nie dajem żadnej opini od siebie ani nie oceniamy produkcji podawanych przez innych.

Reply
xDUSZEK

Plan ucieczki to rewelacyjne kino akcji i na pewno zasługuje na moje top 10 - nie dość, że mój ukochany gatunek filmowy (akcja, sensacja, thriller) to jeszcze rewelacyjni aktorzy, którzy mnie kupili.

Moje 3 propozycje

1. TAKEN - wszystkie części
2. Se7en
3. 2012

Jeżeli uzbiera się sporo tych filmów na kilkanaście stron to świetnym pomysłem by było jakby autor w pierwszym poście pogrupował filmy kategoriami i w spoilerze dał wszystkie propozycje danej kategorii jakie ludzie polecili ; )

Reply
MWaler

Mogę spróbować :)
Więc polecamy po prostu filmy które warto obejrzeć. Tak wchodzisz i masz pełny zbiór :f_thumbsup:

Reply
sebano2

Warcraft - byłem wczoraj, mi sie podobał, dla fanów efektów/gry pozycja obowiązkowa. Ale opinie już slyszałem różne. Ja już czekam na kolejną część.

Mi się marzy żeby nakręcili Szninkiela - hit gotowy.

Reply
halunoman
bariox

.

Reply
Johnny1994

To ja dorzuce chłopaki od siebie Skazaniec, film jak dla mnie genialny, pokazujący całą tęcze emocji i stanów psychicznych człowieka.

Reply
Moderator
baadnewz01

AngryBirds bardzo fajna bajka do obejrzenia z dzieciakami =) fajny humor, nie nudziliśmy się w trakcie nawet przez chwilę.

Reply