Nie tylko pokerem człowiek żyje
Polecamy filmy ! najlepiej jak na przykładzie poniżej - ofc wszelka dyskusja mile widziana
Piszemy tytuł filmu z hiperłączem do filmweba bądź trailera ![]()
Cela 211
Ps ktoś był na nowym Warcrafcie ? nie ukrywam że za dzieciaka trochę przesiedziałem roboczogodzin przy tej grze
Widzę fajny temat , na Warcrafta też bym sobie poszedł, bo to mój klimat a co do celi 211 nie widziałem ale z racji lubienia tematyki więziennej muszę nadrobić. Ja podrzucę coś znanego pod dyskusję Fight Club jak wrażenia i opinie? oglądaliście wgl?
To chyba klasyka gatunku
Jeżeli lubisz filmy jak wymieniłem to obejrzyj koniecznie
Plan ucieczki
Eksperyment
Dorwać Gringo
Przez ciemne zwierciadło
Dla tych którzy lubią ciekawą, mocno zakręconą fabułę okraszoną dobrym wyrafinowanym humorem
Co do planu ucieczki oglądałem ostatnio w TV i mi się nie podoba, niby wszystko fajnie ale maksymalnie przewidywalny, brakowało mi też w nim czegoś porywającego co by zachęcało do dalszego oglądania, nawet gra aktorska moim zdaniem szału nie robiła. Przekazu w nim moim zdaniem kompletnie brak.
Eksperyment też niedawno obejrzałem i tu już było inaczej, zachęcał do dalszego oglądania a gra aktorska mi się podobała. Jedyne co mi się nie podobało to końcówka, bo jak było w innym filmie "Tu nie chodzi o zemstę, tu chodzi kare" a tu końcówka była nijaka.
Dorwać Gringo widziałem kiedyś fragment i z tego co pamiętam fajny film na wieczór ale też nie jest jakimś arcydziełem filmowym.
A tu macie na przerwę w grindowaniu, film trwający 20min a jego wartość jest jak dla mnie niepodważalna. Zachęcam wszystkich do obejrzenia.
Nie przepadam za japońskim kinem jakoś szczególnie ale dość ciekawa fabuła i zdecydowanie trzyma do końca w napięciu
Riaru onigokko
Jeżeli ktoś chce obejrzeć przyjemny film wieczorem na poprawę humoru to polecam
SZEF mi się bardzo podobał
Na moje ten temat szybko umrze, bo tylko wymieniamy filmy a nie dajem żadnej opini od siebie ani nie oceniamy produkcji podawanych przez innych.
Plan ucieczki to rewelacyjne kino akcji i na pewno zasługuje na moje top 10 - nie dość, że mój ukochany gatunek filmowy (akcja, sensacja, thriller) to jeszcze rewelacyjni aktorzy, którzy mnie kupili.
Moje 3 propozycje
1. TAKEN - wszystkie części
2. Se7en
3. 2012
Jeżeli uzbiera się sporo tych filmów na kilkanaście stron to świetnym pomysłem by było jakby autor w pierwszym poście pogrupował filmy kategoriami i w spoilerze dał wszystkie propozycje danej kategorii jakie ludzie polecili ; )
Mogę spróbować
Więc polecamy po prostu filmy które warto obejrzeć. Tak wchodzisz i masz pełny zbiór
Warcraft - byłem wczoraj, mi sie podobał, dla fanów efektów/gry pozycja obowiązkowa. Ale opinie już slyszałem różne. Ja już czekam na kolejną część.
Mi się marzy żeby nakręcili Szninkiela - hit gotowy.
To ja dorzuce chłopaki od siebie Skazaniec, film jak dla mnie genialny, pokazujący całą tęcze emocji i stanów psychicznych człowieka.
AngryBirds bardzo fajna bajka do obejrzenia z dzieciakami
fajny humor, nie nudziliśmy się w trakcie nawet przez chwilę.