Skip to forum
Magic: The Gatherin...

Notifications
Clear all

Magic: The Gathering

9 Posts
9 Users
0 Reactions
750 Views
alkanpl

No kto sie nie spotkal z ta karcianka ten traba!

A tak na powaznie, ktos gra? Duzo? Sukcesy jakies?
Gracie na MTGO?

Przypuszczam ze 10% spolecznosci to post magicowcy :)

Reply
8 replies

z braku lepszych zajęć,i że kumple grają ja wróciłem do MTG, narazie pykam sobie drafty żeby zdobyć jakąś sensowną pule kart, czasem T2 dla odprężenia, a MTGO nie gram, bo i tak z trudem znajduje czas na wszystkie pierdoły

Reply
salyk

Kiedyś grałem :) Mile wspominam.

Obecnie nie mam za bardzo z kim, więc karty sprzedane. Aczkolwiek ostatnio myślałem o powrocie :)

Reply
Franczo

baaardzo dawno grałem w MtG, posiadam "kilka" kart. Raczej nie planuję już w to grać, a karty leżą i nigdy już nie będą używane, więc mogę porobić zdjęcia i wrzucić na aukcje allegro. Zainteresowani ?
Tak samo sprawa wygląda z kartami Lord of the rings (kolekcja ~1000 kart )

Reply
grzesiek

Ja gram regularnie :P. Teraz w weekend lecimy na Grand Prix do Lille ;)

Reply

ja zaczynalem jak w t2 byla urza + maski, a skonczylem po pre onslaughta. jesli chodzi o sukcesy to tylko na lokalnym podworku :P max bylem w top50 constructed w PL. potem wrocilem n krotko na mtgo ale to juz nie to samo :)

Reply
Fishu88

Też grałem, bez większych sukcesów, z tego co pamiętam z kumplami zaczynaliśmy mniej więcej w okresie Masek, turniejowo grałem od Odyssey jakoś do Eventide'a, jeszcze gdzieś mam schowany niepełny foliowany set z Odyssey. xD

Świetnie wspominam tamten okres, spędzałem naprawdę długie godziny na grze z kumplami, jednego z moich współlokatorów na studiach poznałem właśnie dzięki emtegom. Czasami nawet teraz zdarza mi się pożyczyć od kumpla talię i zagrać jakiegoś FNMa.;)

Reply
Szuwarek

Pewnie że grałem ;) deck biało niebieski na Kithkin-ach :D wśród znajomych wygrywał dużo bo był mega szybki :D

Reply
KudlatyPL

GoyfZoo :f_cool:

Reply