Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

multisport

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
947 Wyświetlenia
MichaU1337

Witam,

BARDZO, bardzo potrzebuje karte multisport (Kraków, jezeli ma to jakies znaczenie).

Slyszalem, ze posiadacz karty moze zaprosic do programu 1 osobe i wtedy ta tez otrzyma karte. Z checia zaplace za karte + :

- dodatkowa kasa dla osoby (jezeli karta kosztowalaby np. 120zl to 50zl miesiecznie, jezeli 150zl to 20-30)

lub

- podam swojego skypea gdzie bedziesz podrzucal mi rozdania/screeny z hm (nl sh up to nl200 wlacznie) i popracujemy nad Twoja gra

Pozdrawiam i licze, ze ktos sie znajdzie : )

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi

to nie takie hop siup jakby sie wydawalo, wyslalam zaproszenie i wytlumacze Ci co musisz zrobic by posiadać taką karte "na lewo" ;))

Odpowiedz
Cytat
kamil90

hankowa przyjmiesz zapro i moglabys mi tez zdradzic ta tajemnice?

Odpowiedz
Cytat
A1varo

Napisane przez kamil90
hankowa przyjmiesz zapro i moglabys mi tez zdradzic ta tajemnice?

+1

Odpowiedz
Cytat
PLtotoryl

Widziałem też w necie jakiś czas tem firme która oferuje coś takiego dla klientów indywidualnych. Karta kosztowała coś około 200zł/msc... Ale jak ktoś często korzysta to może się opłacać. Teraz nie pamiętam nazwy ale jak ktoś poszuka w necie to pewnie gdzieś to wykopie :).

Tak z ciekawości to co obejmuje taka karta prócz pływalni i siłowni? Są np takie sprawy jak korty tenisowe, squash itd?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez PLtotoryl
Widziałem też w necie jakiś czas tem firme która oferuje coś takiego dla klientów indywidualnych. Karta kosztowała coś około 200zł/msc... Ale jak ktoś często korzysta to może się opłacać. Teraz nie pamiętam nazwy ale jak ktoś poszuka w necie to pewnie gdzieś to wykopie :).

Tak z ciekawości to co obejmuje taka karta prócz pływalni i siłowni? Są np takie sprawy jak korty tenisowe, squash itd?

wszystko zalezy od miasta, jego wielkosci i osrodków sportowych np. w krakowie:
- Sauna
- Aqua aerobik
- Siłownia
- Basen
- Spinning
- Grota solna
- Squash
- Indoor Cycling
- Sztuki walki
- Joga
- Ścianka wspinaczkowa
- Lodowisko
- Taniec
- Nordic walking
- Zajęcia fitness

jest tego na pęczki więc sie opłaca, teraz karta nie kosztuje 200zł tylko duzo mniej ;) wszystko mozesz znalezc na http://www.benefitsystems.pl/partnerzy.aspx

Odpowiedz
Cytat
PLtotoryl

Na tej stronce którą podałeś widzę tylko opcje dla firm, ja widziałem kiedyś coś takiego dla klienta indywidualnego...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez PLtotoryl
Na tej stronce którą podałeś widzę tylko opcje dla firm, ja widziałem kiedyś coś takiego dla klienta indywidualnego...

aś aś ;) :)

chodzilo mi o opcje dla firm, innych nie znam wiec wybacz ;)
zawsze mozesz byc pracownikiem firmy "X" chociazby tylko na papierze :)

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

u mnie w pracy benefit kosztuje 28pln/msc :nh a dla os. towarzyszacej chyba 100pln/msc

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT

nie robcie zadnych deali z hankowa bo to oszust

Kolejna osoba do hall of shame _pleased:

Odpowiedz
Cytat
ablazer

Napisane przez fidelloz
u mnie w pracy benefit kosztuje 28pln/msc :nh a dla os. towarzyszacej chyba 100pln/msc

Fidel, jakie dobre korpo ;)
Czas zeby robic 150k handow m-c, płatne 3-miesięczne wakacje, m-sport za darmo. Chyba, że tam już prezesem jesteś :P

Odpowiedz
Cytat