Skip to forum
Notifications
Clear all

Netflix

17 Posts
8 Users
0 Reactions
1,464 Views
LDVinci

Witam,

Jak pewnie czesc z Was wie od 6 stycznia mozna legalnie z polski korzystac z TV intetnetowej Netflix. Mysle ze osoby sledzace temat wiedza o czym pisze:) trzeba oczywiscue sie zarejestrowac i oplacic jeden z trzech miesiacznych abonamentow. Pierwszy kosztuje 7.99e i jest dostepny na jednym urzadzenie a filmy i seriale ogladamy w rozdzielczowsi sd. Drugi 9.99e ogladamy na dwoch niezaleznych urzadzeniach w rozdzielczowsci HD. Trzeci 11.99e mozluwosc ogladania na 4 urzadzeniach, oczywiscie na kazdym moze byc cos innego w najwyzszej rozdzielczisci. Zaznaczam ze Netfilx nie zabrania dzielenia sygnalu na 4 dowowolne osoby. I tutaj pojawia sie moje pytanie- propozycja. Czy sa moze chetni do wykupienia abonamentu miesiecznego z 4 osoby. Wtedy dzielmy koszty na 4 osoby czyli placimy po 3e i mamy dosteo do sporej bazy( ciagle powiekszanej)
filmow i seriali. czekam na Wasze opinie na ten temar, pozdrawiam:)

Reply
16 replies
shinthps

chętni by się znaleźli, ale na obecną chwilę nie widzę sensu w kupowaniu abonamentu ;) biedna oferta Netflixa w Polsce to niestety największy problem na obecną chwilę.

Reply

Tak zgadzam się z Tobą. Oferta netflix na polskę jest póki co delikatnie mówiąc słaba;) cały czas sie co prawda rozwija, ale minie jeszcze sporo czasu zanim będzie w pełni rozwinięta. Pierwszy miesiąc korzystania z Netflix jest darmowy i można go po tym czasie anulowac, a przez miesiąc możmy przestestowac działanie Netflix. Ja osobiście bede śledził rozwój sytuacji na rynku. Jesli oferta sie poprawi i znajdą sie chętni to zapraszam do ogłaszania się w tym wątku.

Reply
shinthps

Też będę śledził ;) jak zobaczysz, że sporo się zmieniło na lepsze to śmiało wal na pw ;) zrobię to samo i można coś pomyśleć wtedy ;)

;)

Reply
aldon7

Reply

Napisane przez aldon7

/blockquote>

Nie zakładałem tego wątku aby oceniać Netflix. Znam jego mankamenty bardzo dobrze, nie musisz mi ich przedstawiać. Jesli nie jesteś zainteresowany to poprostu nic nie pisz. Jestem pewny że jeżeli ktos sie zdecyduje na usługę to uwierz mi napewno wczesniej poczyta i posprawdza z czym ma doczynienia.

Co do Twojego filmiku to nie jest najwyższych lotów, zreszta podobny niestety do naszej bardzo polskiej cechy czyli narzekania i hejtowania wszystkiego- no cóż tak już niestety jest.
Pozdrawiam

Reply
aldon7

1. Z tego co widzę, to nie Ty założyłeś wątek (chyba, ze multikonto).
2. Wątek znajduje się w dziale "pogawędki" - więc nie widzę powodu, dlaczego miałbym się nie podzielić jakąkolwiek informacją odnoszącą się do tematu, bez względu na to, czy jest pozytywna, czy negatywna.
3.To nie jest "mój" filmik.
4. Nikogo nie namawiam do kupa lub rezygnacji z kupna, bo zupełnie mnie to nie interesuje, ale w związku z luźnym charakterem tematu i tym, że niedawno natrafiłem na materiały z nim związane - podrzuciłem je, gdyż być może komuś się przydadzą.
5. Nie przedstawiałem ich tylko Tobie, ale wszystkim którzy tu zajrzą i będą chcieli się dowiedzieć o plusach i minusach poruszanego w wątku zagadnienia. Nie widzę w tym nic złego - daje info, a każdy sobie z nim zrobi co chce... Łącznie z nieoglądaniem.

Pozdrawiam

Reply

Tak jak pisałem wcześniej, jak ktos kiedykolwiek bedzie chciał dzielic konto netflix z innymi użytkownikami to zapraszam do tego wątku. Jeżeli ktos chce dyskutowac o samej usłudze to bardzo proszę, ja nie będę się wypowiadał czy jest ona dobra czy nie. Każdy oceni sam.

Pozdrawiam

Reply
socosoco

Czytalem ze Netflix nie kontroluje bardzo szczegolowo proxy takze mozna przelaczyc sie na inny kraj i korzystac z bogatszej oferty.

Reply

Już niestety kończy sie dobrodziejstwo VPN. Netflix właśnie ogłosił że zacznie blokować konta które omijają blokady regionalne.

Reply
Janosikgdy

Hej,

Jeśli netflix zacznie blokować vpn, i będe zmuszony na pl usługe, to wtedy się zdecyduje na współdzielenie.
Wstrzymam się jeszcze przez chwilę, i ewentualnie dołącze.
Jak co dodajcie mnie na skype.
Najbardziej mi by pasowało aby, swoją działke na skrillu przelewał komuś, w zamian za login i pass.
Tak jak napisałem, ale to zależy od blokady amerykanskiego, czy się finalnie zdecyduje:f_drink:

Reply
kamil90

kup sobie na allegro konto za 6.99 i wyjdzie to samo, ewentualnie jak chce Ci sie kombinowac wykorzystaj darmowy miesiac subskrypcji, anuluj ją ostatniego dnia, a potem zrob nowe konto

Reply
Kornel105

Nie jest to takie proste, bo musisz podać kartę aby mieć darmowe konto, więc nie możesz sobie co miesiąc odnawiać na lewo.

Reply
kamil90

mozna tez podac konto pp, a zalozenie tego zajmuje chwile

Reply

Napisane przez kamil90
mozna tez podac konto pp, a zalozenie teg

Napisane przez kamil90
mozna tez podac konto pp, a zalozenie tego zajmuje chwile

Niestey do konta PayPal trzeba miec podpieta karte kredytową żeby można było korzystac z Netflix;)

Reply
kamil90

a nie wystarczy miec pare pln zeby pokryc ewentualna subskrypcje?

Reply

Z tego co sie orientuję to do konta PP trzeba miec przypisana kartę kredytową/debetową. Ale na 100% nie jestem pewnien czy tak napewno jest. Choć w tutaj http://splay.pl/2016/01/07/netflix-dla-poczatkujacych/ informują o tym że jednak trzeba

Reply