http://de.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/Neue-Partnerseite-bwin-mit-5-Bonus-Update_14932
kolejne ongame
ich nicht verstehen
parle vu pa niemiecki gavarit?
speaking po francusku machen?
![]()
oraz bwin, tam chyba sporo fishy i hazardzistów.
a nie miałeś przypadkiem? Oraz przepisać w jakim sensie?
a powiedzcie mi, jak jest z tymi nieznanymi mi pokeroomami z nawiekszymi bonusami typu batfair, interpoker, grał tam ktoś? I jaki poziom?
Tak mialem konto a wlasciwiem mam dalej i mialem w planach od lutego wrocic na OnGame wiec nowy partner mi na reke
Oczywiscie chodzilo mi o przypisanie konta do PokerStrategy bym mogl zdobywac punkty ale dzis jestem jakis nieprzytomny ... I nie moge zrozumiec czemu gram w tym stanie w pokera ...
Pozniej znow bede narzekac na "downswingi" ktore faktycznie sa donkswingami
też tak mam chociaż dzisiaj dealer chyba mnie bardzo lubił. Jedna platforma dwa razy AA na starcie w przeciągu minuty i wszystkie grywalne oraz wygrywające, a później to już poszło. Na Titanie zaś królowały KK (takie masło maślane) i też wygrywające wszystkie (raz z AA) a grałem krótko. I właśnie gdyby donkbety"
nie przegrałbym żadnej ręki dzisiaj.
i czasami właśnie tak mam, że sobie mówię: "Boże chłopaku co Ty robisz!" a za chwile na nowo to samo, diabeł kusi. I bez sensu się traci.
A pytałem się czy diamentu nie miałeś, przypadkiem ;P
ja na bet-at-home mam konto, pokera tam nie testowałem jeszcze.
oraz
queens get the money ![]()
(All natural feat. spotlite)
Znowu sobie konta do PS nie będę mógł dopisać bo już mam tam konto na którym obstawiam mecze.
YasQ napisał
Fajnie jak bedzie mozna przepisac konto to przyatakuje diamenta![]()
Posiadasz już konto na bwin.com?
W tym przypadku nie możesz już założyć drugiego konta na bwin.com.
Jeśli jednak chciałbyś grać na bwin poprzez PokerStrategy z Twojego starego konta, napisz ticket do naszego supportu, w tytule wpisując "Re-tracking bwin". Spróbujemy dojść do porozumienia z bwin w sprawie przypisania Twojego konta, nie możemy jednak zagwarantować, że będziemy w stanie to zrobić.
YasQ napisał
Tak mialem konto a wlasciwiem mam dalej i mialem w planach od lutego wrocic na OnGame wiec nowy partner mi na rekeOczywiscie chodzilo mi o przypisanie konta do PokerStrategy bym mogl zdobywac punkty ale dzis jestem jakis nieprzytomny ... I nie moge zrozumiec czemu gram w tym stanie w pokera ...
Pozniej znow bede narzekac na "downswingi" ktore faktycznie sa donkswingami
i jakie wrażenia z gry na ongame?
bart87 napisał
i jakie wrażenia z gry na ongame?
Grałem na pokerroomie wiec się wypowiem odnośnie ongame.
Na początku grało się nawet fajnie, niski poziom graczy jednak im dalej w las tym gorzej
Soft jest największym minusem, strasznie męczący na dłuższe granie. Wyrobienie bonusu to było jak droga przez mękę, bardzo źle mi się grało. Nie jest to tylko moje zdanie bo jeśli się nie mylę to Wanpi na jednym ze swoich treningów miał zdanie bardzo podobne odnośnie ongame.
Czasami wydawało mi się soft jest dziwnie ustawiony aby poty były jak największe, częstość spotykania się AA z KK jest zadziwiająca ![]()
Co do softu to wydaje mi się, że pochłania sporo mocy komputera przy załączonym PT3 + 8 stołów dawało się to odczuć.
Co do MTT też mi się wybór zbytnio nie podobał.
Generalnie nie polecam