Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Patrick Antonius

16 Posts
8 Users
0 Reactions
1,618 Views
MoroP

Jeden z moich ulubionych graczy podpisał kontrakt z FTP. Ciekawe ile kasy dają rocznie za taką robotę :)

Wywiad z Findagrind

15 replies
kfas

Kasy noo calkiem sporo ;)
Przy podpisaniu dostal udzialy w firmie, jak chyba kazdy gracz w teamie, Patrick bodajze 5%.

Panadol

kfas napisał
Przy podpisaniu dostal udzialy w firmie, jak chyba kazdy gracz w teamie, Patrick bodajze 5%.

oj chyba przesadziłeś i to bardzo z tym 5%;)

Z tego co wiem gracze będący pro na FTP na pewno mają 100% rakebacku i coś koło 30$ (czy coś takiego) dodatkowo za godzinę gry na tej platformie. Inne warunki umowy to pewnie tajemnica.

VictorM

Panadol1 napisał

kfas napisał

oj chyba przesadziłeś i to bardzo z tym 5%;)

Przy 5% na łebka to by wyszło, że mogą mieć max 20 takich.

kfas

Oczywiscie, okolo po 5 maja Ivey, Ferguson, Lederer, reszta duzo mniej, ale wciaz bardzo dochodowo :D

Prędzej 0,5%, przecież to olbrzymie kwoty.

VictorM

Kiedyś obserwowałem grę Barry'ego Grrenstaina na Stars i ktoś przy stole pytał go, czy nie żałuje że nie wszedł do spółki FullTilt, a miał propozycję. Jak na Greenstaina, to odpowiedział bardzo niecenzuralnymi słowami, że jednak żałuje, czyli najwidoczniej coś z tymi udziałami jest na rzeczy.

MoroP

Link - cały zespół FTP

Z tymi 5% to chyba niezbyt realne, pewnie mają za darmo turnieje naziemne i duży RB

lol rb 100% i inne 30$/h to nic przeciez dla high staksow

np
ivey dostaje dostaje 40 mln $ od ftp na rok

MoroP

40 mln trochę dużo chyba. Gdzieś czytałem, że ma bankroll taki, ale żeby co roku dostawać tyle kasy za umowę sponsorską to przesada :)

Szkoda, że nie można dostać jego sprawozdania z IRS z USA :)

Ciekawe kiedy Antonius będzie miał swój Avatar :)

Mimz napisał
lol rb 100% i inne 30$/h to nic przeciez dla high staksow

np
ivey dostaje dostaje 40 mln $ od ftp na rok

FTP pro innemu FTP pro nie jest równy. Jest wielu czerwonych prosów i oni mają układ mniej więcej taki jak napisałem - przynajmniej ten jawny. Czołówka FTP team, czyli ci goście, których wymienił Moro pewnie ma już zupełnie inny układ, podejrzewam, że to po prostu wsółwłaściciele. Nie trudno znaleźć informację, że Howard Lederer jest jednym z założycieli FTP, więc pewnie reszta tej elity również ma udziały w firmie.

BTW 100% rakeback + jakaś tam kasa to wcale nie taki zły układ.

MoroP

Antonius nie próżnuje i wyzywa na pojedynek innych graczy online HSP :)

Durrr, OMGClayAiken, trex313, Urindanger, szukam akcji i chce grać z najlepszymi. Zagram z którymkolwiek z Was w dowolną grę na Full Tilt, Czekam i mam nadzieję, ze przyjmiecie wyzwanie.”

Zapowiada sie ciekawie :)

toony122

Jak masz do niego jakis kontakt to powiedz ze moge sie zmierzyc na NL 50 HU :D :D

osobiscie chcialbym zobaczyc jak gra HU z pry1nnraid albo tym Urindanger bo to podobno konkretny zawodnik

MoroP napisał
Antonius nie próżnuje i wyzywa na pojedynek innych graczy online HSP :)

Durrr, OMGClayAiken, trex313, Urindanger, szukam akcji i chce grać z najlepszymi. Zagram z którymkolwiek z Was w dowolną grę na Full Tilt, Czekam i mam nadzieję, ze przyjmiecie wyzwanie.”

Zapowiada sie ciekawie :)

Z tego co wiem to nie do końca. Antonius kiedyś powiedział, że na pewno nie zagra nigdy więcej z Mattem Hawrilenko znanym lepiej jako "Hoss_TBF" w HU FL. To samo powiedział David "Degenyamine". Hoss jest prawdopodobnie za dobry dla nich w tą grę i pewnie jest najlepszym graczem na świecie na chwilę obecną, jeśli chodzi o FL. Na bank top 3:D

toony122 napisał
Jak masz do niego jakis kontakt to powiedz ze moge sie zmierzyc na NL 50 HU :D :D

osobiscie chcialbym zobaczyc jak gra HU z pry1nnraid albo tym Urindanger bo to podobno konkretny zawodnik

Miałeś okazję, nie wiem czy wykorzystałeś:D

Dla Antoniusa otworzono nowe stoliki na FT:

- Hold'em NL $500/1000 - 6 max
-Horse FL $2000/4000 - 6 max
-Omaha Hi/Lo FL $2000/4000 - 6 max