Cześć,
szukam chętnych do wspólnej nauki/dyskusji. Nie lubię pisać, flow rozmowy jest wówczas zaburzone, wolałbym porozmawiać na discordzie/skype.
Aktualnie gram NL5 szybkie stoły GG poker z wr 6bb/100 na 240k h [licząc z rakebackiem], od kiedy gram mniej stołów 14bb/100 na ostatnich 30k h.
Przymierzam się do kolejnego shota na dyszki, najpierw chcę utrwalić przerabiane materiały.
Proszę o kontakt tylko ludzi zaangażowanych we własny rozwój, stawki nie są dla mnie tak istotne jak mentalność. Sam grywam niemal codziennie i zależy mi na tym żeby systematycznie zwiększać zrozumienie gry, jak i poprawiać całokształt doświadczenia związanego z tym wspaniałym zajęciem.
Traktuję pokera jako narzędzie do poprawy mojego życia, wzmocnienia dyscypliny, siły mentalnej, przerobienia różnego rodzaju kwasów i fochów, które poker z Ciebie wyciąga, jednocześnie zwiększając potencjał zarobkowy - jakkolwiek śmiesznie to dla niektórych brzmi - to jest mój biznes i choć dopiero raczkuje, traktuję go [już] z należytym szacunkiem.
Wierzę, że mogę pomóc komuś kto jest w sytuacji, w której ja sam byłem nie tak dawno - ogromne problemy z tiltem objawiające się pionowymi zjazdami na wykresie, nierzadko zakończonymi shotem wyżej i zbustowaniem rolla - choć nie miałem solidnej próbki na żadnych stawkach, grywałem rozpiętość do NL100 włącznie, będąc przekonanym, że jedynie pech mnie zatrzymuje...
Jeśli grasz NL2 i nie możesz przebić szklanego sufitu pomimo szczerych chęci, dodaj mnie i się odezwij - chętnie pomogę w miarę możliwości i podpowiem co mi konkretnie pomogło zarówno mindsetowo jak i pod kątem strategii.
Jeżeli grasz wyżej i tak jak ja uwielbiasz dzielić się z innymi zdobytą wiedzą i doświadczeniem - chętnie przyjmę pomoc i wysłucham spostrzeżeń.
All best,
A♠: