Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem :D

14 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
851 Wyświetlenia
simon1989

Elo elo podobno to są najprostsze sposoby :P

Mam kłopot z autkiem a mianowicie taki, że niestety to budle potrzebuje dosyć dobrego akumulatora by zapalić a jako, że zima sroga to jest z tym problem. Dlatego też potrzebowałbym kogoś z autem, dużym silnikiem i najlepiej dużym, solidnym akumulatorem co by starczyło by odwalić smoka :) Czy ktoś spełnia te kryteria i ma trochę wolnego czasu dzisiaj bądź jutro rano ?? :D Szczerze to już taka godzina, że chyba preferowałbym jutro rano ale to nie zależy ode mnie :)

A oczywiście miejscówka to Kraków - Prądnik czerwony :)

13 odpowiedzi
elpatoo

Ewentualnie radiotaxi. U nas w Poznaniu za użyczenie pradu pobieraja 15pln i pojezdzaja kiedy i gdzie chcesz :)

simon1989

Właśnie się zastanawiam czy pomoc drogowa nie będzie lepsza :P

Oni mają duże auta więc wiem, że taki akumulator powiniene starczyć :P

jak masz klemy, to nie możesz poprosić "kogokolwiek" na ulicy? ;) w końcu okres przedświąteczny i w ogóle hyhy

elpatoo

Ale pomoc drogowa wiecej Cie skasuje. Zreszta z ta wielkoscia ku bym nie przesadzal. Nie wiem jaki masz motorek ale mojej Belli 1,9 jtd to rajchnal bez problemu jak dostawalem prad od 1,6 benzyniaka.

No chyba, ze masz jakis Dieselowski 3L lub wyzej to przynajmniej 2,5D bys musial wolac.

simon1989

Napisane przez elpatoo
Ale pomoc drogowa wiecej Cie skasuje. Zreszta z ta wielkoscia ku bym nie przesadzal. Nie wiem jaki masz motorek ale mojej Belli 1,9 jtd to rajchnal bez problemu jak dostawalem prad od 1,6 benzyniaka.

No chyba, ze masz jakis Dieselowski 3L lub wyzej to przynajmniej 2,5D bys musial wolac.

Mam 3.0 w diesle'u więc dlatego wolę pomoc drogową :D

Napisane przez simon1989

widzę, że wygrane sprzed 2 miechów nie poszły na marne ;)

simon1989

Napisane przez xmarylin

Napisane przez simon1989

taaaaa...teraz mam tego efekty :D

Napisane przez simon1989

Napisane przez xmarylin

Napisane przez simon1989

taaaaa...teraz mam tego efekty :D

a kup drugi taki sam, tylko benzynkę? będziesz odpalać jeden od drugiego ;)

ktosik

nie chcę siać jakichś niepokoi ale ostatnio czytałem ten art. http://moto.pl/MotoPL/1,88571,7381852,Saab_przechodzi_do_historii.html

a na poważnie to lepiej kupić jakąś porządną CENTRE (FUTURE) i z głowy, żadne mrozy nie straszne

bieron

lool nie dość że chodziliśmy do jednej szkoły z Simonem w tym samym czasie to jescze mieszkamy w tej samej dzielnicy w KrK :D :D lans :f_thumbsup:
szkoda, że jeszcze nie gram jak nasz trener :P

simon1989

Co do Saabów to już słyszałem wiele opinii i naprawdę ile ludzi tyle opinii :P Niektórzy chwalą niektórzy narzekają ja póki co nie narzekam :)

bieron Hehe zbieg okoliczności ??:P

bieron

Ale uczelnie chyba różne, po profilu w LO podejrzewam, że studiujesz na UE, ja na agiehu. Zbieg okoliczności? nieee cały rocznik '89 gra w pokera :D W czasie liceum jak ja nawet zasad TH nie znałem, pewnie ty może na słynnym pikowskim strychu (gdzie EuroPIK urządzał popijawy) jakieś SNG urządzałeś _biggrin: Notabene: a pamiętasz jeszcze wszystkie stolice świata?

ktosik

Tak serio pisząc to wybór marki OK. Znajomy przez kilka lat jeździł 900-tką 2,5L V6 i też nie narzekał. Jedynie serwis trochę ceny ma z kosmosu - ale przy mało popularnych samochodach tak już jest i nic się nie poradzi na to.

Sam jeżdżę mało popularnym samochodem więc wiem dobrze jaka to frajda :)