Wczoraj wydarzyla sie sytuacja ktora zdarza sie czesto a nawet za czesto-musialam podczas gry odejsc od komputera.Tym razem musialam pojsc do sklepu choc gralo mi sie bardzo milo bo na 9-osobowym stoliku sng za $1 trafilam na dwoch rodakow.Jeden z nich nalezal do poker strategy.Byloby wszystko milo i pieknie gdyby nie to ze wczoraj dowiedzialam sie ze moj brat ktory dokonczyl za mnie gre podobno nawyzywal po wygranej owego czlonka poker strategy.Pisze "podobno" bo moglo tak byc ze powiedzial tak tylko zeby mnie rozloscic.Jesli tak naprawde bylo chcialam przeprosic.Niestety nie pamietam nicka obrazonej przez mojego brata osoby ale jesli sie nie myle zaczynala sie na literke P.Gdybys mogl napisz czy naprawde Cie wczoraj obrazil czy tylko powiedzial to mi na zlosc.
Po przeczytaniu tego wyznania czuję się poruszony jak fale oceanu podczas pełni księżyca... albo jak Roman Giertych losem ojczyzny... 
Gnębiony wyrzutami sumienia, jeśli mogę, chciałbym również kogoś przeprosić.
Walderam, przepraszam! Przepraszam, że się z ciebie śmiałem choć to nie ty, tylko DAMIANPAT NIE WIE CO TO SET!!! HAHAHA! BUEHEUUEHUEHEHEHEE!!!!

Przepraszam Cię Meylot, że nie wiem czym jest set. Czuję się z tym bardzo źle, wstyd mi za siebie. Boje się, że może to spowodować gwałtowny krach na giełdach...
szachistka, myślę, że dla przeciętnego pokerzysty po miesiącu grania i czytania tekstów na czacie NIE MA takiej obelgi, która by go mogła obrazić. ![]()
btw stworzyłaś chyba najpiękniejszy wątek na PokerStrategy zaraz po tym zatytułowanym 'Miłość'.
Meylot napisał
szachistka, myślę, że dla przeciętnego pokerzysty po miesiącu grania i czytania tekstów na czacie NIE MA takiej obelgi, która by go mogła obrazić.
btw stworzyłaś chyba najpiękniejszy wątek na PokerStrategy zaraz po tym zatytułowanym 'Miłość'.![]()
Wy sie smiejecie, a ona na prawde przeprasza tego nieznajomego
Niegodziwcy !!
![]()
Dawno sie tak nasmialem:):):) Ja chcialbym przeprosic Ojca Rydzyka oraz wszystkich sluchaczy Radia Maryja za to ze smieje sie z nich na kazdym kroku:) Poza tym wszyscy powinni przeprosic kolegow pokerzystow za zabieranie im pieniedzy:) Tak sie rozplakalem i wzruszylem:):):) Jest temat na miare oskara pokerowego !!Admini wzywam was dajcie mu jakis bilet!! ja ze smiechu nie moge!!!!!
Nie wiedzialam ze mamy takich idiotow na poker strategy X(Chialam tylko oczyscic swoje imie jesli w ogole wiecie o co mi chodzi :evil:Nie chialam zeby ktos pomyslam ze nie potrafie utrzymac swojego jezyka za zebami i ze brak mi kultury.Jak widac wam przydalaby sie napewno.
Nie przejmuj się szachistka. Ja też nie za bardzo rozumiem o co niektórym chodzi i co ich tak bardzo rozśmieszyło. Szacunek za tego posta.
Pozdrawiam
simoo napisał
Nie przejmuj się szachistka. Ja też nie za bardzo rozumiem o co niektórym chodzi i co ich tak bardzo rozśmieszyło. Szacunek za tego posta.
Pozdrawiam
Podpisuję się dwoma rękami.
Pozdro